Forum avocaţi > Divort

Evaluare a bunurilor

08-11-2013
Vizitator
In timpul divortului datorita scandalurilor am hotarat sa plec din apartament bun comun, acolo au ramas sa locuiasca fosta sotie si cei doi copii ai nostri. Vreau sa spun ca absolut tot ce avem este bun comun de care se foloseste numai sotia. Am inteles ca sotia a inceput sa faca ceva inbunatatiri, a pus jaluzele verticale, pus usi termopan. Acum nu am bani pentru partaj dar vreau sa intreb este bine sau este in avantajul meu sa fac acum o evaluare a bunurilor sau peste cativa ani cand sper sa am banii necesari pentru partaj?
Răspunde
 11-11-2013
Cluj-Napoca, Alba Iulia
0744771378
av.ioanabalc@yahoo.com
http://www.clujavocat.ro/
Parerea mea este ca e mai bine sa asteptati pana la partaj (unde va trebuie 3% din valoarea impozabila a bunurilor pt taxa de timbru pt a promova actiunea). Faptul ca sotia dumneavoastra a adus imbunatatiri in apartament probabil va cere sa i se atribuie ei apartamentul in natura si sa va despagubeasca pe dumneavoastra. Asa ca expertiza ar trebui sa fie facuta de ea, care arata nivelul de crestere a valorii bunului. Daca d-voastra nu vreti apartamentul in natura, sunteti indreptatit sa primiti o sulta (bani)de la sotie, sulta egala cu contributia adusa de d-voastra la cumpararea respectivului apartament.

Av. Ioana Bâlc
BAROUL CLUJ
Facebook: Avocat Cluj
www.clujavocat.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.