| Ma numesc Ana , sunt din Piatra Neamt si am o casnicie de 26 de ani cu un om alcoolic , de cand il stiu e asa . Nu am putut sa divortez de dragul copiilor , din cauza partajului si din cauza amenintarilor venite de la soacra mea . Am un baiat de 20 de ani , e plecat la Bucuresti cu munca si mai am o fata de 17 ani care sta cu mine , are probleme de santate de mica din cauza stresului pe care el il provoaca . Baiatul meu a plecat la Bucuresti de cateva saptamani , cat era el aici il putea linistii , acum ca a plecat nu mai are cine sa ne apere . Tin sa mentionez ca vinde lucruri din casa pentru bautura (aur etc) , se da la fata mea , sparge lucruri prin casa .. etc . As dorii sa divortez de acest om cat mai repede , apartamentul e pe numele amandurora . Nu pot sa mai stau in aceast apartament , as dorii sa plec pentru ca e un mare pericol pentru noi . Face scandal si cand e beat si cand nu e beat , gaseste argumente stupide sa se ia de noi , sa ne agreseze . El nu este capabil de nimic , eu intretin casa , eu platesc facturile , el da mai mult banii pe bautura . Imi e greu , ma judeca toata lumea , nimeni nu intelege prin ce trec , doar eu si cu fata mea stim in ce iad traim . Astept raspuns , multumesc anticipat . |
|