Forum avocaţi > Divort

Divort- partajare

17-01-2017
Vizitator
Buna ziua.Am cateva intrebari in legatura cu situatia ce are loc in familia mea..Tatal meu are casa trecuta pe numele lui inainte de casatorie si apoi s-a casatorit cu mama mea.Sunt casatoriti de mai bine de 20 ani insa tatal meu e alcoolic decand e impreuna cu mama ba chiar prima lui nevasta l-a lasat tot din pricina alcoolului,mama fiind cea de-a doua.Eu sunt major avand 20 ani si nu mai suport certurile si scandalurile care au loc..De ani de zile eu si mama mea stam si induram..Recent tatal meu nu mai contribuie cu bani in casa..salariul lui dandu-l pe bauturi alcoolice si tigari..Am luat parte de mic la sute poate chiar mii de scandaluri deoarce tatal meu e beat 300 de zile din 365..simt ca nu mai suport certurile..Mamei ii este frica sa depuna divort ca sa nu ajunga pe drumuri,sa nu mai avem unde locui deoarece crede ca nu se poate face partajul casa fiind trecuta pe numele tatalui inainte de casatorie..Mentionez ca mama e un model pentru mine si intotdeuna m-a sustinut,ea aducand mai multi bani in casa..Va rog sa-mi spuneti ce am putea face in mod legal.Va multumesc
Răspunde
 17-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate, in astfel de situatii, singura solutie este divortul.
In ceea ce priveste partajul, imobilul fiind achizitionat inainte de casatorie, este bun propriu al tatalui dvs. Cu toate acestea, data in decursul casatoriei s-au efectuat imbunatatiri imobilului in care locuiti si mama dvs poate dovedi acest lucru, poate solicita o sulta aferenta cheltuielilor ocazionate cu aceste imbunatatiri.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.