|
18-01-2017 |
 | Andreea Vizitator |
| Buna ziua.. (Am mai scris un mesaj, dar din pacate nu s-a postat..) Sunt cu sotul meu de 3 ani, casatoriti de 1an si jumatate..si impreuna avem un bebe de 1 an. Sotul meu in ultimul timp a devenit foarte irascibil. Mai exact de cand aveam 5luni de sarcina s-a schimbat complet..relatii intime intretinem de 2-3 ori pe luna pe motiv ba ca e obosit, ba ca nu mai stiu ce. Sunt un pic geloasa si pe el il deranjeaza, insa de curand am descoperit ca el dupa munca frecventeaza baruri in loc sa vina acasa sa se odihneasca daca tot sustine ca e obosit..ne vorbim urat reciproc, sunt zile in care se trezeste si ma ignora ca si cum as fi invizibila..de aici si teoriile mele ca m-ar insela (desi concret nu e nimic-i-am gasit camasa de munca murdara de fond de ten,cateva nr de telefon ale unor fete cu care a comunicat). Serviciul lui ii permite ca 15 zile pe luna sa fie liber, iar 15 sa le lucreze ( 2 la munca, 2 acasa).. In prima zi cand e la munca scapa la 1 dimineata, a doua scapa la 3-4-5 dimineata.Iar in zilele libere mai meteu pleaca de acasa-ba cu masina la mecanic,ba sa se tunda,ba sa cumpere cate ceva.-ceea ce nu mi se pare in regula. Noi locuim cu chirie, nu vrea sa facem nimic in privinta achizitionarii unei locuinte.. Problema e ca m-am saturat de acest comportament si oricat as vorbi cu el,e in zadar; asa ca am hotarat sa intentez divortul. Intrebarea mea e urmatoarea: imi poate lua copilul? Mentionez ca eu am o casa primita pron donatie de la bunica mea(o casa care necesita imbunatatiri) si de asemenea ca sunt in concediu crestere copil inca un an.. Multumesc anticipat pt raspunsuri! | |
|
|
|
18-01-2017 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Buna ziua, Avand in vedere varsta copilului este aproape imposibil sa va ia copilul | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-01-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Va trebui formulata actiunea de divort din culpa exclusiva a sotului, exercitarea autoritatii parintesti in comun, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Avand in vedere varsta copilului, aveti sanse mari sa obtineti stabilirea domiciliului minorului la dvs, insa va trebui sa faceti dovada existentei unor conditii locative decente pentru buna crestere si dezvoltare a minorului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-01-2017 |
| Părerea mea este că nu sunt șanse ca locuința copilului să fie stabilită la tată, dar trebuie să faceți o apărare eficientă. Copilul este prea mic și legat permanent de dvs (sunteți în concediul de creștere a copilului). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
19-01-2017 |
 | Costache Bogdan Vizitator |
| Cu salariul minim pe economie ar fi ok să sa pot demonstra să iau copilul la mine?? | |
|
|
|
19-01-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Costache Bogdan a scris pe 19-01-2017: Cu salariul minim pe economie ar fi ok să sa pot demonstra să iau copilul la mine?? In astfel de spete, instanta are in vedere interesul superior al minorulu. Atat timp cat realizati un venit si aveti conditii decente pentru cresterea copilului, aveti toate sansele sa obtineti stabilirea domiciliului minorului la dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-02-2017 |
 | Barcaru emil Vizitator |
| buna ziua sunt divortat din 2014 am doi copii minori cu vrsa de 13 respectiv 7 ani avem custodie comuna cu domiciliul la mama ... fata de trei luni a fost data afara locuiește la mine ce demers pot face sa o iau in mod legal.....mentionez ca eu platesc in continuare pensie alimentara .. | |
|
|
|
14-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Barcaru Emil a scris pe 14-02-2017: buna ziua sunt divortat din 2014 am doi copii minori cu vrsa de 13 respectiv 7 ani avem custodie comuna cu domiciliul la mama ... fata de trei luni a fost data afara locuiește la mine ce demers pot face sa o iau in mod legal.....mentionez ca eu platesc in continuare pensie alimentara .. Formulati o actiune prin care solicitati instantei de judecata modificarea domiciliului minorei la domiciliul dvs si de asemenea rectificarea pensiei de intretinere in functie de necesitatile concrete ale minorilor si veniturile efective ale parintilor. Mai mult, puteti solicita ca si domiciliul baiatului sa fie stabilit tot la dvs. (este optiunea dvs. daca veti solicita stabilirea domiciliului ambilor copii la dvs. sau doar al minorei) Important de mentionat este faptul ca trebuie sa faceti dovada necesitatii acestei modificari, iar instanta va dispune in concordanta cu interesul superior al minorei. Avand in vedere situatia descrisa, apreciez ca o astfel de actiune este intemeiata si veti avea castig de cauza, dat fiind faptul ca minora a fost scoasa afara din casa si la acest moment locuieste efectiv la dvs. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
14-02-2017 |
| Barcaru Emil a scris pe 14-02-2017: buna ziua sunt divortat din 2014 am doi copii minori cu vrsa de 13 respectiv 7 ani avem custodie comuna cu domiciliul la mama ... fata de trei luni a fost data afara locuiește la mine ce demers pot face sa o iau in mod legal.....mentionez ca eu platesc in continuare pensie alimentara .. Va trebui sa formulati o actiune in instanta pentru stabilirea domiciliului minorei la dvs. si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-02-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Barcaru Emil a scris pe 14-02-2017: buna ziua sunt divortat din 2014 am doi copii minori cu vrsa de 13 respectiv 7 ani avem custodie comuna cu domiciliul la mama ... fata de trei luni a fost data afara locuiește la mine ce demers pot face sa o iau in mod legal.....mentionez ca eu platesc in continuare pensie alimentara .. Buna ziua, Pentru clarificarea situatiei, va trebui sa formulati actiune in instanta pentru a se stabili domiciliul fetei la dvs. (sau si a baiatului daca vreti asta si daca este in interesul baiatului o astfel de masura). Cu aceasta ocazie, puteti solicita sa se reaprecieze oportunitatea platii de catre dvs. a pensiei de intretinere tinand cont ca unul dintre copii este in grija dvs. In mod normal, daca fiecare parinte are cate un copil in grija efectiva, pensia de intretinere datorata de parintele nerezident celuilalt copil s-ar compensa. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
16-02-2017 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Barcaru Emil a scris pe 14-02-2017: buna ziua sunt divortat din 2014 am doi copii minori cu vrsa de 13 respectiv 7 ani avem custodie comuna cu domiciliul la mama ... fata de trei luni a fost data afara locuiește la mine ce demers pot face sa o iau in mod legal.....mentionez ca eu platesc in continuare pensie alimentara .. Buna ziua, Formulati o cerere in instanta prin crae cereti stabilirea domiciului fetitei la dumneavoastra si obloigarea fostei sotii la plata pensiei alimentare. Faptul ca dvs platiti in continuare pensie alimentara si pt fetita nu mai are sens, de vreme ce aceasta locuieste la dvs. De asemenea, in cazul in care apreciati ca este necesar pt a urmari interesul superioar al minorilor, puteti prin aceeasi cerere sa solicitati si stabilirea domiciului baietelui tot la dvs. (in cazul in care aveti motive sa va indoiti ca acesta ar beneficia de o buna ingrijire la mama, dat fiind comportamentul manifestat fata de fetita...spuneti ca a dat-o afara) | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-02-2017 |
 | Iordache ion Vizitator |
| am antales eu am citit mesajul dumneavoastra si este identic ca al meu da al puteti castiga foarte usor va trebuie an primul rant un loc de munca si o persoana de ancredere cine sa stea cu copilul cat dumneavoastra sunteti la servici asta a fost larevedere si va urez un proces castigat | |
|
|
|
19-02-2017 |
| Barcaru Emil a scris pe 14-02-2017: buna ziua sunt divortat din 2014 am doi copii minori cu vrsa de 13 respectiv 7 ani avem custodie comuna cu domiciliul la mama ... fata de trei luni a fost data afara locuiește la mine ce demers pot face sa o iau in mod legal.....mentionez ca eu platesc in continuare pensie alimentara .. Dacă copilul locuiește la dvs trebuie să oficializați această stare de fapt, iar acest lucru îl puteți face prin formularea unei acțiuni având ca obiect: stabilirea locuinței copilului de 3 luni a dvs și obligarea la plata pensiei de întreținere de către mamă. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |