Forum avocaţi > Divort

Divorț copil minor tatăl cere custodia totala

19-01-2017
Vizitator
Buna ziua.am fost împreună 4 ani căsătoriți 3, avem un băiat de 3 ani..
Povestea este ca ne-am despărțit frumos, dar nu ne înțelegem in privința copilului, cere custodia totala pe motiv ca l-aș fi inselat . dovezi concrete nu există,el este in concediu medical de 2 ani are cancer tiroidian belign, a avut TBC, mai multe probleme de sănătate. Sunt de acord doar cu custodia comună, nu pt el ci pt copil. Eu m-am mutat la părinți mei care nu au o situație foarte buna, el are toate conditiile . As putea pierde copilul?
Răspunde
 19-01-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nu are motive pentru a obține custodia exclusivă. Dacă minorul este la dvs și îi puteți asigura condiții decente de creștere și educare nu veți avea nici o problemă, mai ales că și copilul are o vârstă fragedă.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti se obtine in situatii speciale, in care se dovedeste ca parintele are o influienta negativa asupra bunei cresteri si dezvoltari a minorului, iar faptul ca v-ati inselat sotul nu are nicio legatura cu capacitatea dvs de a fi o mama buna. Atat timp cat beneficiati de conditii decente pentru cresterea minorului si realizati venituri, solicitati instantei exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.