Forum avocaţi > Divort

Va contactez pentru o problema in legătura cu divorțul cu minori

19-01-2017
Vizitator
Buna ziua....as avea nevoie de ajutor,m-am căsătorit in 2010 iar in același an sa născut si băiețelul,in 2011 ne-am despărțit fără sa intentat divorț nici unul din noi copilul rămânând la mine.In 2013 am intentat divorț care nu sa conclus pentru ca eu am plecat din țara.Apoi am făcut pentru pensie alimentara pe care mi-a plătit-o un an si atât,astăzi nu primesc nimic de la el si sunt încă căsătorită.In toți acești ani nu a cerut sa vadă copilul si nu a venit niciodată nu sa interesat de starea lui si nici eu nu stiu nimic de tatăl copilul,deci de 6 ani cresc singura copilul.Cum as putea obține divorțul si custodie totala asupra copilului pentru ca as vrea sa il iau cu mine sau sa il duc in vacanța in alte tari??precizez ca ultima cauza la tribunal mi-au respins dosarul deoarece îmi cereau sa plătesc avocat pentru parat si eu am refuzat.Va mulțumesc anticipat!!
Răspunde
 20-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa formulati actiunea de divort cu exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. In ceea ce priveste afirmatia dvs ca instanta v-a obligat sa platiti un avocat, ma mult ca sigur ca vi s-a pus in vedere sa achitati onorariul unui curator special, desemnat de instanta pentru a-i apara interesele paratului, aceasta fiind procedura de urmat in cazul in care paratul nu se prezinta si nu poate fi indeplinita procedura de citare cu acesta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-01-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ar fi trebuit să achitați onorariul curatorului special deoarece în acest fel ar fi fost îndeplinită procedura de citare. Va trebui să o luați de la capăt, dar cu un ajutor de specialitate deoarece se pare că nu puteți să vă susțineți interesele în fața instanței de judecată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.