|
26-01-2017 |
 | Radu Gridan Vizitator |
| Buna Am divortat in urma cu doi ani si inpreuna cu fosta nevasta am luat un apartament in rate. Avem un baietel inpreuna care a ramas cu mama lui si eu platesc pensie alimentara.Eu locuiesc in continuare in apartament si platesc ratele la banca singur.As vrea sa fac un partaj sa o scot de pe acte .Cum as putea face? Va multumesc. | |
|
|
|
27-01-2017 |
| Buna ziua, Trebuie sa deschideti o actiune de partaj in instanta. Daca va intelegeti cu fosta, atunci se va termina foarte repede procesul. Daca nu va intelegeti, atunci va dura ceva: se va face expertiza evaluatoare, se vor imparti cotele. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
27-01-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Va trebui formulata actiunea de partaj, in care sa solicitati atribuirea apartamentului in natura catre dvs, cu obligatia de a-i achita fostei sotii sulta aferenta cotei ce ii revine. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-01-2017 |
| Fosta nevasta pretinde ca parte ei o lasa la copil.Dar care e parte ei daca eu înca mai am de platit la banca inca 21 de ani...??? | |
|
|
|
28-01-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Radu Gridan a scris pe 27-01-2017: Fosta nevasta pretinde ca parte ei o lasa la copil.Dar care e parte ei daca eu înca mai am de platit la banca inca 21 de ani...??? Copilul inca este minor, oricum nu are niciun drept legal in actiunea de partaj, astfel ca bunurile dobandite in timpul casatoriei se vor imparti doar intre soti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-01-2017 |
| Câta cota îi revine fostei sotii daca noi am achitat ratele înpreuna la banca doar 6 ani | |
|
|
|
28-01-2017 |
| Trebuie să fie de acord și banca la preluarea creditului doar de către dvs. Pentru ratele plătite în mod exclusiv aveți un drept de creanță. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
28-01-2017 |
| La banca am înaintat un dosar si mi lau aprobat mai îmi trebuia doar acordul fostei neveste | |
|
|
|
28-01-2017 |
| Veti partaja ratele plătite in timpul casatoriei si avansul. Din totalul datelor veti scădea ca si contribuție exclusiva ratele pe care le ati achitat singur. Daca aveti acordul băncii ar fi util un partaj voluntar la notariat. In instanta probabil veti castiga dar sunt costuri mult mai mari. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
03-02-2017 |
| Fosta nevasta imi cere custodia totala la copil si renunta la partea ei.As vrea sa stiu ce înseamna custodia totala si ce drepturi mai am eu la copil.Va multumesc | |
|
|
|
03-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Radu Gridan a scris pe 03-02-2017: Fosta nevasta imi cere custodia totala la copil si renunta la partea ei.As vrea sa stiu ce înseamna custodia totala si ce drepturi mai am eu la copil.Va multumesc Niciun drept. Nu acceptați asa ceva. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
04-02-2017 |
| Multumesc ,nu o sa acept asa ceva.. | |
|
|
|
06-02-2017 |
 | DAVID MIHAELA C. Vizitator |
| Buna ziua As dori sa fac partajul la apartament cu fostul sot. Daca el nu doreste acest lucru pot sa l fac singura, pot rezolva singura probl;ema cu partajul? V as ruga sa mi spuneti daca cheltuielile pe partaj le suport singura. Daca fostul sot nu vrea sa faca partajul si nu vrea sa mi dea bani cum ii obtin de la el. multumesc | |
|
|
|
06-02-2017 |
| DAVID MIHAELA C. a scris pe 06-02-2017: Buna ziua As dori sa fac partajul la apartament cu fostul sot. Daca el nu doreste acest lucru pot sa l fac singura, pot rezolva singura probl;ema cu partajul? V as ruga sa mi spuneti daca cheltuielile pe partaj le suport singura. Daca fostul sot nu vrea sa faca partajul si nu vrea sa mi dea bani cum ii obtin de la el. multumesc Va trebui sa efectuati partajul in instanta, solicitand iesirea din indiviziune, respectiv atribuirea apartamentului in natura catre unul dintre soti, cu obligatia la plata sultei aferenta cotei ce-i revine celuilalt sot. La finalizarea dosarului, veti pune in executare hotararea. In ceea ce priveste costul unei astfel de actiuni, taxa de timbru este de 3% din valoarea masei partajabile, insa la finalul procesului puteti solicita cheltuieli de judecata ( obligarea sotului sa va restituie cheltuielile efectuate cu taxa de timbru, expertize, onorariu avocat). | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| DAVID MIHAELA C. a scris pe 06-02-2017: Buna ziua As dori sa fac partajul la apartament cu fostul sot. Daca el nu doreste acest lucru pot sa l fac singura, pot rezolva singura probl;ema cu partajul? V as ruga sa mi spuneti daca cheltuielile pe partaj le suport singura. Daca fostul sot nu vrea sa faca partajul si nu vrea sa mi dea bani cum ii obtin de la el. multumesc Buna ziua. Daca fostul sot nu vrea sa reazlizati partajul prin buna invoiala, trebuie sa va adresati instantei cu o actiune in aces sens. Dvs. va trebui sa achitati taxa de timbru la valoare, fiind reclamanta. Se va efectua si o expertiza de evaluare. (costurile expertizei depasesc suma de 2000 lei) In situatia in care veti apela la serviciile unui avocat, va trebui sa suportati si aceste costuri. La finalizarea procesului costurile totale se vor imparti intre dvs si fostul sot proportional cu cota de proprietate ce va reveni fiecaruia. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
11-02-2017 |
| Radu Gridan a scris pe 03-02-2017: Fosta nevasta imi cere custodia totala la copil si renunta la partea ei.As vrea sa stiu ce înseamna custodia totala si ce drepturi mai am eu la copil.Va multumesc În primul rând, doar instanța decide dacă autoritatea părintească se va exercita în mod exclusiv. Dacă mama copilului va exercita autoritatea părintească în mod exclusiv, dvs veți avea dreptul la vizite și dreptul de a supraveghea modul de creștere și educare al copilului. Însă, mama copilului poate pleca din țară fără acordul dvs. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-02-2017 |
| DAVID MIHAELA C. a scris pe 06-02-2017: Buna ziua As dori sa fac partajul la apartament cu fostul sot. Daca el nu doreste acest lucru pot sa l fac singura, pot rezolva singura probl;ema cu partajul? V as ruga sa mi spuneti daca cheltuielile pe partaj le suport singura. Daca fostul sot nu vrea sa faca partajul si nu vrea sa mi dea bani cum ii obtin de la el. multumesc Partajul îl puteți face doar în instanță. Taxa de timbru este de 3% din valoarea bunurilor partajabile, pe care o veți suporta dvs (dar cheltuielile se vor compensa la sfârșitul procesului). Probabil va fi nevoie de o expertiză, iar în acest caz va fi nevoie de achitarea unui onorariu de expert. Nu aveți nevoie de acordul soțului pentru efectuarea partajului, aveți nevoie doar ca el să fie citat în mod legal. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
12-02-2017 |
| Poate pleca cu copilul din tara fara acordul meu ?? | |
|
|
|
|
|