buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns.sunt divortat si am 2 copii,gemeni,17 ani.in luna noiembrie 2015,am initiat actiunea de divort.aceasta s.a incheiat,copii au ramas in grija mamei.am fost obligat sa platesc pensie alimentara in cuantum de 1/3 din venit,de la data introduceii actiunii de divort.in a doua jumatate a acestei luni,ianuarie 2017,fosta sotie,a trimis o cerere la munca la care a atasat o copie a hotararii judecatoresti,pentru a .mi fi oprita pensia alimentara pe statul de plata fara a specifica plata partiala a pensiei alimentare de catre mine,desi banii au fost virati in contul ei. situatia este urmatoarea:de la inceputul procesului,lunar am trimis bani copiilor prin transfer bancar,cu specificatia"pensie alimentara".am fost la banca si am cerut extrase de cont pe care le.am dus la munca,contabilului,acesta spunandu.mi ca nu ma ajuta aceste extrase. mentionez ca a ramas un rest de plata restant care sunt de acord sa.l platesc. intrebarea mea este : cum trebuie sa procedez pentru a fi luata in calcul suma de bani pe care i.am trimis.o pana acum. va multumesc |
|