|
07-02-2017 |
 | Apopei Daniela Vizitator |
| Buna seara. Am bagat actele de divort, si custodia a copilului pe data de 16.02.2017 am prima infatisare. Va rog sa imi spune-ti ce sanse sunt ca tatal sa primeasca custodia copilului, atata timp cat eu am plecat de la domiciliul conjugal, si in momentul de fata locuiesc cu altcineva si sunt insarcinata . Multumesc anticipat. | |
|
|
|
07-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Copilul este la dvs., sau ati plecat de la domiciliul conjugal lăsând copilul tatălui? De cat timp ati parasit domiciliul conjugal? | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
08-02-2017 |
| Buna Da am plecat impreuna cu copilul, in momentul de fata fetita este la mine, merge la gradinita,intre timp eu m am angajat si este facut contract de comodare unde locuiesc momentan. Multumesc anticipat | |
|
|
|
08-02-2017 |
| Imi cer scuze ca nu am specificat din 20 sept | |
|
|
|
08-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Apopei Daniela a scris pe 08-02-2017: Buna Da am plecat impreuna cu copilul, in momentul de fata fetita este la mine, merge la gradinita,intre timp eu m am angajat si este facut contract de comodare unde locuiesc momentan. Multumesc anticipat Buna ziua. Atata timp cat minora locuieste la acest moment cu dvs. intr-o locuinta adecvata, dvs. aveti un loc de munca si va ocupati efectiv de cresterea si educarea minorei, apreciez ca instnata o sa dispuna in sensul stabilirii domiciliului minorei la domiciliul dvs. (bineinteles daca ati solicitat acest lucru prin actiunea de divort) In ceea ce priveste autoritatea parinteasca cel mai probabil instanta va dispune in sensul exercitarii acesteia in comun de catre ambii parinti. Stabilind domiciliul minorei la dvs. tatal va trebui obligat la plata unei pensii de intretinere. (trebuie sa faceti dovada veniturilor acestuia). Toate solicitarile dvs. din cererea de divort trebuie sa fie argumentate si deopotriva probate, instanta urmand sa dispuna cu privire la acestea in functie de interesul superior al copilului. Din punctul meu de vedere, in situatia in care aveti o pozitie foarte bine argumentata, nu aveti de ce sa va faceti probleme. Va sfatuiesc sa apelati (in situatia in care nu ati facut-o deja) la serviciile unui avocat, pentru ca interesele dvs sa fie bine reprezentate in instanta si pentru a se face toate diligentele necesare in vederea admiterii actiunii dvs. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
08-02-2017 |
| Am apelat la un avocat si da in actele de divort se cere domiciliul la mama , doar ca actualul sot nu este de acord sa imi cedeze custodia, sa facut si ordonanta presidenteala de urgenta . Multumesc mult, Acest lucru ma nelinistea pentru ca fetita a fost la mine si am cazut de comun acord sa ne vedem sa ii las fetita o zi in prezenta lui,dat find faptul ca eu in momentul de fata locuiesc la Bucuresti, in data de 24 dec am mers in Bistrita-Nasaud unde am avut domiciliul pana in data de 20 sept. si tot asa am decis de comun acord sa ramana fetita in vacanta de sarbatorile de iarna la el. In ziua de 24 dec cand a luat o de la parinti mei dupa ce sa urcat in masina ia spus la mama mea ca sa nu mai sun fetita si nici sa merg sa o vad, pentru ca o sa ramana la el. Ajungand la domiciliul actualului sot cu fetita mea mi-a interzis orce legatura cu ea, nici la telefon nu a dat o pentru ca ea plangea ssi spunea (duma la mami te rog ), eu pe data de 26 dec trebuia sa ma intorc la Buc. si am decis sa merg la domiciliul acutalului sot sa imi vad fetita, acesta inchizandu-mi usa si vorbind mama lui in locul meu. Am depus plangere , in potriva acestuia si culmea culmelor este ca raspunsul de la politie a venit in favoare lui. Eu in data de 23 ian. am decis sa merg sa imi vad fetita pentru ca deja ma coplesea dorul exagerat de ea, ajungand la Bistrita si intalnindu-ma cu ea a sarit la gatul meu si a inceput sa planga zicand (mami nu ai murit , ai venit dupa mine) vazand ca fetita sa tinut de gatul meu si nu sa mai lasat si cu ochi in lacrimi mi-a zis (mami duma cu tine la buc) am decis sa o iau fara acordul tatalui ei la mine. Fetita avand in prezent 3 ani si 7 luni. Multumesc. | |
|
|
|
08-02-2017 |
| Foarte bine ați făcut. Dacă aveți probleme apelați și la Direcția pentru Protecția Copilului. În instanță specificați toate aceste aspecte. Puteți să vă modificați cererea (până la primul termen) și să cereți custodia exclusivă, motivat de comportamentul iresponsabil al tatălui fetiței. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-02-2017 |
| Buna . Multumesc mult pentru sfat. Se poate oare sa se finalizeze custodia fetite la prima infatisare? Multumesc anticipat | |
|
|
|
12-06-2018 |
 | Mclichici@yahoo.com Vizitator |
| Bună ziua in urma divorțului cele 2 fetite îmi sunt încredințate mie dar de 2 ani nu primesc pensia alimentară de cate ori il caută executorul judecătoresc părăseste serviciul si asa isi schimbă serviciul de fiecare dată pentru a nu plăti pensia alimentară ce pot face in cazul acesta | |
|
|
|
12-06-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mclichici@yahoo.com a scris pe 12-06-2018: Bună ziua in urma divorțului cele 2 fetite îmi sunt încredințate mie dar de 2 ani nu primesc pensia alimentară de cate ori il caută executorul judecătoresc părăseste serviciul si asa isi schimbă serviciul de fiecare dată pentru a nu plăti pensia alimentară ce pot face in cazul acesta Puteti formula o plangere penala impotriva tatalui pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-06-2018 |
| Mclichici@yahoo.com a scris pe 12-06-2018: Bună ziua in urma divorțului cele 2 fetite îmi sunt încredințate mie dar de 2 ani nu primesc pensia alimentară de cate ori il caută executorul judecătoresc părăseste serviciul si asa isi schimbă serviciul de fiecare dată pentru a nu plăti pensia alimentară ce pot face in cazul acesta Dacă rezultă în mod evident că cel obligat la plata întreținerii urmărește evitarea plății în detrimentul interesului copilului se poate reține săvârșirea infracțiunii de abandon de familie, care este o infracțiune greu de dovedit. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
13-06-2018 |
| Daca avea venituri si nu achita pensia legal stabilita infractiunea exista si este dovedita. Din punct de vedere al infractiunii nu intereseaza ca ulterior somatiei executorului isi da demisia si nu are loc de munca. Neplata cu rea credinta deja a avut loc. Daca si insista cu un astfel de comportament clar tb deschis dosar penal | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
14-06-2018 |
 | Mariana Vizitator |
| Vă multumesc mult o sa vb cu fata sa-i facă plângere penală desi nu stiu dacă va rezolva ceva | |
|
|
|
14-06-2018 |
| Aprecierea relei-credinte a inculpatului in neplata pensiei de intretinere trebuie sa rezulte din mijloacele de proba administrate in cauza, ea neputand fi prezumata. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |