Forum avocaţi > Divort

Custodia comuna

11-02-2017
bucuresti

iuret.marcel@yahoo.com
Facebook
Am obținut custodia comuna. Mi-am obținut ca tata dreptul la vizita etc. Plătesc grădinița 1150 Ron și am lasato pe mama fetiței și pe fata sa stea la mine in casa anul aceasta deoarece sunt plecat din țară.domiciliu fetei sa stabilit la mamă. Întrebării. Dacă îmi interzice să vorbeasc cu fata sau să o vad pe videocall. Pot să o denunț cu ceva sau sa fac plângere? Zic asta că deoarece îmi vad fetiță influențată . Dacă îmi dispare sau îmi fura ceva din casă. Ce pot sa fac? Menționez că a fost trecut în contractul de mediere că va locui când și cât va dori. Și în schimb trebuie să îmi plătească ratele la casa și nevoi personale pe care le am eu cu bani trimiși de mine.. dacă nu va respecta programul de vizita a copilului la domiciliu meu unde pot sa o denunț? Ultima întrebare .Dacă doresc sa merg la domiciliu fetei în vizită și îmi interzice să o vad sau foști socri face același lucru. Ce pot sa fac? Menționez casă unde sa stabilit domiciliul fetei este a socrilor și am fost amenințat de către ei înainte de mediere. Fetiță are 4 ani și programul de vizita si statul cu mine in vacante la domiciliu meu se va face numai cu prezenta mamei până la împlinirea a vârstei de 10 ani. Așa a dorit mama și eu am acceptat.

Răspunde
 11-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca mama nu va respecta dreptul la vizita, aveti posibilitatea legala sa formulati o plangere penala impotriva acesteia pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a masurilor privind incredintarea minorului.
In ceea ce priveste faptul ca locuieste la dvs in casa, daca nu mai doriti acest lucru, va trebui sa formulati o actiune pentru evacuarea acesteia din imobil.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-02-2017
Vizitator
Nu doresc evacuarea din casă. Dar ar putea să se răzbune pe mine . Și poate lua tot din casă sau să nu îmi plătească ratele. Ce pot face în cazul ăsta? Și a doua întrebare fetiță are domiciliul stabilit la mamă.ok .Dar casă unde locuiește ea este a părinților ei. Am fost amenințat de către socru până la mediere că nu o să mai calc în București și nu o să mai văd fata. Eu îmi doresc să îmi vad fetiță sau să o ieau undeva la plimbare dar sar putea să am surprize neplăcute.... Ultima întrebare și dacă de poate să îmi dați un răspuns. Am înțeles și am fost de acord cu domiciliul. Dar când mama fetei este la muncă mai ales in weekend și o lasă cu bunici .Eu unu nu prea am încredere în ei . Am mai văzuto pe bunica singura prin oraș și fata a rămas cu bunicul său cu fratele concubinei. Au un apartament de două camere și sunt 5 persoane în casa la un loc cu fata mea și concubina. Pot cere stabilirea fetei la mine? Eu am un apartament cu 2 camere cumpăr prin credit ipotecar.. vă mulțumec
Răspunde
 12-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa formulati o actiune in instanta pentru stabilirea domiciliului minorei la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere.
In ceea ce priveste faptul ca fosta sotie locuieste in apartamentul dvs, in caz ca va dispar lucruri sau va distruge bunurile, aveti posibilitatea legala sa depuneti o plangere penala impotriva acesteia.
Referitor la amenintarile socrilor, puteti depune o plangere penala impotriva acestora si eventual, ulterior, puteti solicita instantei emiterea unui ordin de protectie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.