Sorina a scris pe 15-02-2017: Sunt în proces cu fostul meu soț pentru suplinire consimţământ părinte pentru deplasarea minorului în străinătate Procesul este intentat de mine la judecătoria la care eu am domiciliu, fostul soț are domiciliul în alt oraș ( domiciliul nostru conjugal nu a fost niciodată pe teritoriul României). După mai multe citați a răspuns și a făcut întâmpinare cerând mutarea dosarului în orașul în care el locuiește motivând ca instanta din orașul meu nu este competenta sa judece acest caz. Pot face ceva ca dosarul sa rămână în orașul în care eun locuiesc? Cu siguranta procesul se va judeca in continuare la judecatoria initial investita, respectiv judecatoria din orasul unde locuiti dvs. impreuna cu minorul. La termenul de judecata va trebui sa va prezentati si sa sustineti respingerea exceptiei invocate de catre parat, dat fiind faptul ca in litigiile avand ca obiect chestiuni privitoare la minori, instanta competenta este cea de la domiciliul minorilor. |
Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. |
|
|