Forum avocaţi > Divort

Partaj

19-02-2017
Vizitator
Buna. In 2014 am deschis cont in banca pe numele meu iarasi sotia era inputernicita acum din cauza infidelitatii iei santem despartiti si in divort eu am lichidat contul sa nu mai aibe acces la el ea poate afla cv despre acel cont neavand decat numarul de cont contul nemaiexistand
Răspunde
 20-02-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Avand numarul de cont, poate solicita bancii un extras de cont si asa poate afla ca ati lichidat contul fara stirea ei.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce depunerile in contul respectiv au fost efectuate in timpul casatoriei, cu extrasul de cont, sotia poate solicita o sulta aferenta cotei ce ii revine in mod legal din banii pe care i-ai retras fara stirea dansei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-02-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Banii depusi in timpul casatoriei sunt comuni, chiar daca ati deschis cont pe numele dvs. Cu nr de cont sotia afla foarte usor cati bani erau in cont si poate solicita jumatate din suma.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Gheorghe a scris pe 19-02-2017:
Buna. In 2014 am deschis cont in banca pe numele meu iarasi sotia era inputernicita acum din cauza infidelitatii iei santem despartiti si in divort eu am lichidat contul sa nu mai aibe acces la el ea poate afla cv despre acel cont neavand decat numarul de cont contul nemaiexistand

Cu siguranta poate afla care a fost suma retrasa de dvs din cont.
Banii din contul respectiv fiind dobanditi in timpul casatoriei reprezinta un bun comun.
Se prezuma faptul ca bunurile dobandite in timpul casatoriei apartin sotilor in cota de 1/2 fiecare.
Cu siguranta, daca se va solicita acest lucru prin actiunea de partaj, dvs veti fi obligat la achitarea in favoarea sotiei a jumatate din suma existenta si retrasa din contul respectiv.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-02-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
În mod normal, soția dvs va solicita la partaj includerea în masa partajabilă a sumei retrase din cont.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.