|
06-03-2017 |
 | Oana elena Vizitator |
| Buna ziua, O intrebare daca se poate. in timpul casatoriei am accesat fonduri europene, masura 141, instalarea tanarului fermier. La o luna dupa ce am primit banii sotul meu a vrut sa divorteze, ceea ce s-a si intamplat. Proiectul este pe numele meu. Cand am facut partajul, am facut un document la mediator prin care el declara sub semnatura ca a luat banii din proiect si va duce la indeplinire investitia, daca nu va suporta consecintele. Au trecut 2 ani de atunci, si acum,el nu mai vrea sa duca proiectul la indeplinire. Ce se va intampla? Eu pot sta linistita in baza documentului? Sau voi fi si eu luata la rost? Care este procedura sau ce ar trebui sa fac in aceste conditii? Multumesc! | |
|
|
|
07-03-2017 |
| Care au fost condițiile pentru accesarea și derularea fondurilor europene. Dvs, în calitate de titular, aveați dreptul să delegați/transferați administrarea sau beneficiile proiectului european? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
07-03-2017 |
 | Oanaelena25 Vizitator |
| In contract nu era stipulat dreptul de a transfera beneficiile sau indatoririle. Este pe numele meu; fostul meu sot apare doar in calitate de sot. Nu au mai fost cazuri de divort si nici nu este nici o clauza . De asta am si facut documentul la mediator, pentru ca nu am stiut cum sa procedez altfel. Ce as putea face de acum? Sa fie totul legal si sa stau linistita ca nu ma pun pe mine sa returnez banii. | |
|
|
|
07-03-2017 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| In mod normal ar fi trebuit sa faceti un document la notar - o declaratie pe proprie raspundere a sotului. Situatia este cu dus si intors. In momentul in care va avea loc verificarea cheltuirii banilor primiti, dvs veti fi trasa la raspundere, nu sotul. La o eventuala chemare in jduecata a dvs, fie il veti introduce in cauza pe fostul sot, fie dupa terminare aprocesului, il veti da dvs in judecata pe acesta. Situatia nu este simpla avand in vedere ca dvs sunteti titulara contractului si in baza acestuia dvs nu aveati dreptul sa faceti altceva cu banii decat sa va ingrijiti de buna desfasurare a proiectului. In cazul fondurilor europene practica instantelor este extrem de stricta. Ati putea, sa incercati o intelegere cu fostul sot, sau chiar ati putea sa-l dati in judecata si sa cereti fie ca instanta sa-l oblige sa continue proiectul, fie sa se dispuna returnarea banilor catre dvs. Oricum, nu puteti sta linistita. | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-03-2017 |
 | Oanaelena25 Vizitator |
| Avem si in document la notar, de fapt este mai mult o intelegere intre noi, autentificata pe ultima pagina de catre notar, in care la fel, el mentioneaza ca primit banii incasati de la uniune, pentru a duce la bun sfarsit proiectul...dar acu de o bucata de vreme, de cand m-a anuntat ca nu mai duce la capat idea ma ingrijorez si simt ca trebuie sa fac ceva. Principala curiozitate ce ma macina este daca in momentul in care se va constata ca nu s-a finalizat proiectul mi se va intocmi mie dosar penal? | |
|
|
|
16-03-2021 |
 | Bologa Alina Vizitator |
| Bună ziua Domnul Avocat am si eu o intrebare am luat fonduri europene si acum m-am despărțit su trebuie să revin la numele de fata cand am luat fondurile eram de numele lui ce pot face eu acum cu proiectul se in parte la partaj | |
|
|
|
16-03-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Bologa Alina a scris pe 16-03-2021: Bună ziua Domnul Avocat am si eu o intrebare am luat fonduri europene si acum m-am despărțit su trebuie să revin la numele de fata cand am luat fondurile eram de numele lui ce pot face eu acum cu proiectul se in parte la partaj Va puteti pastra numele dobandit in timpul casatoriei, dupa divort. Proiectul, daca a fost facut exclusiv de dvs, nu va fi inclus in masa partajabila, insa trebuie analizata concret situatia de fapt, daca au fost alocate fonduri, daca aceste fonduri sunt rambursabile etc. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-03-2025 |
 | ... Vizitator |
| Bună ziua! Am construit o agropensiune pe fonduri europene pe un teren dobândit de mine înainte de căsătorie. În cazul unui divorț întra la partaj? | |
|
|
|
26-03-2025 |
| Terenul nu intră deoarece eate bunul dvs propriu. Despre afacere nu știu ce să spun, deoarece am nevoie de mai multe detalii (de ex: celălalt soț este asociat ? a investit celălalt soț bani în afacere ? etc). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
26-03-2025 |
 | Alin Vizitator |
| Am un II. Nu este asociat și agropensiunea a fost construită numai cu fonduri europene nerambursabile fără nici o investiție din partea noastră. | |
|
|
|
30-03-2025 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| ... a scris pe 26-03-2025: Bună ziua! Am construit o agropensiune pe fonduri europene pe un teren dobândit de mine înainte de căsătorie. În cazul unui divorț întra la partaj? Nu, este bun propriu. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |