Forum avocaţi > Divort

Custodia copilului

24-03-2017

Buna,am 23 de ani si sunt casatorita cu acte de 3 ani,am un copil de 3 anisori.Sotul meu este violent atat fizic cat si verbal,lucrez de 2 ani in strainatate si toti bani imi erau luati de catre sotul meu..De curand i.am propus sa divortam si nu a fost de acord devenind din nou violent verbal si amenintandu-ma in timp ce eu eram la lucru.
In februarie am hotarat sa nu ma intorc la domiciliu,iar el s-a dus si a bagat divortul..Am vreo sansa sa imi recuperez copilul si bani stransi in 2 ani?
Va multumesc!
Răspunde
 25-03-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Aveți șanse mari dacă vă întoarceți în țară și dovediți că puteți asigura copilului condiții corespunzătoare de creștere și educare. Dacă nu aveți de gând să vă întoarceți în țară, formulați o cerere reconvențională prin care să solicitați ca locuința copilului să fie stabilită la dvs în străinătate.
Cu privire la partaj, dacă la data despărțirii există bani disponibili sau alte bunuri, acestea se vor împărți în cote egale. Dovada existenței banilor se face cu un extras de cont și nu contează dacă banii mai există în cont.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa formulati cerere reconventionala in termenul legal, prin care sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa sotului, exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Va trebui sa faceti dovada ca ii puteti oferi minorului conditii decente pentru o buna crestere si dezvoltare si ca realizati venituri.
In ceea ce priveste atitudinea violenta a sotului, aveti posibilitatea sa formulati o plangere penala impotriva acestuia.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-03-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu cred ca aveti sanse sa recuperați vreo suma de bani avand in vedere ca banii au fost cheltuiti pt nevoile curente ale căsătoriei si ca soții isi datoreaza reciproc întreținere.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-03-2017

Bani nu au fost cheltuiti,îi strangeam sa ne luam o locuinta,dar nu au fost pusi intr-un cont bancar..eu. pot dovedi doar ca am lucrat si ce sume de bani am primit..iar acum a bagat divortul ca sa isi poata lua singur locuinta fara sa fie nevoit sa mai imparta cu mine ceva..va multumesc din suflet pentu sfaturi
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.