|
27-03-2017 |
 | Andreea Vizitator |
| Buna ziua!Sunt mama unui baiat deaproape 15 ani .eu stau la Londra baiatul sta la mama mea in Alba Iulia iar tatal sau in Mdrid.As dori sa va intreb daca pot sa fac o cerere sau o ordonanta prin care baiatul meu sa poata veni la mine cu bunica lui fara ca tatal sau sa semneze vreo imputernicire.Va intreb tote astea deorece de 14 ani tatal sau nu l-a cautat deloc nici nu l-a ajutat financiar cu nimic.Ma rog de dansul de mai bine de 2 luni sa imi trimita o procura prin care baiatul meu sa poate veni la mine in vizita cu bunica lui si ma tot minte.Va multumesc! | |
|
|
|
27-03-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Din pacate, atat timp cat nu aveti o hotarare definitiva cu privire la custodia minorului, aveti nevoie de acordul tatalui pentru a scoate copilul din tara. Va trebui sa formulati o actiune pentru exercitarea autoritatii parintesti in mod exclusiv de catre dvs sau in comun de catre ambii parinti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. In cazul in care obtineti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti nu veti mai fi nevoita sa-i solicitati acordul tatalui, insa aceasta modalitate de exercitare este mai dificil de obtinut. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-03-2017 |
| Nu consider ca in situatia de mai sus e greu de obținut o custodie exclusivă in conditiile in care tatăl a fost total absent din viata copilului. E in interesul copilului ca deciziile sa fie luate de părintele implicat care cunoaste cel mai bine nevoile minorului. In plus neexercitarea autorității denotă o lipsă de implicare si de interes care nu poate ramane nesanctionata de catre instanta. Lipsa oricarei contributii financiare la fel...duce cu gândul la lipsa oricarei responsabilitati. Tatăl este practic un străin pt copil si instanta va putea f usor constata asta. Luati legătură cu un avocat si demarati un proces pt custodie exclusivă. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
28-03-2017 |
 | Ioana Vizitator |
| Buna ziua. Am si eu o intrebare,sunt cetatean roman dar sunt casatorit in Italia cu o italiana, m ar interesa sa stiu daca pot anula certificatul de casatorie in Romania? Casatoria a avut loc in anul 2004 iar in 2007 am mers la avocat in Italia si am facut separarea. Mentionez ca casatoria a fost platita de comun acord pentru efectuarea actelor ce imi serveau pentru angajare. Nu avem nimic in comun nici bunuri nici copii,dar imi doresc din toata inima sa pot anula acest act pentru ami putea reface viata ,va multumesc | |
|
|
|
28-03-2017 |
| Andreea a scris pe 27-03-2017: Buna ziua!Sunt mama unui baiat deaproape 15 ani .eu stau la Londra baiatul sta la mama mea in Alba Iulia iar tatal sau in Mdrid.As dori sa va intreb daca pot sa fac o cerere sau o ordonanta prin care baiatul meu sa poata veni la mine cu bunica lui fara ca tatal sau sa semneze vreo imputernicire.Va intreb tote astea deorece de 14 ani tatal sau nu l-a cautat deloc nici nu l-a ajutat financiar cu nimic.Ma rog de dansul de mai bine de 2 luni sa imi trimita o procura prin care baiatul meu sa poate veni la mine in vizita cu bunica lui si ma tot minte.Va multumesc! Dacă aveți dovada că i-ați solicitat acordul și el nu a răspuns la solicitare, fără să aibă vreo justificare, ați putea să cereți suplinirea acordului tatălui. Se poate cere și ca autoritatea părintească să se exercite în mod exclusiv de către dvs. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
30-05-2017 |
 | Ama Vizitator |
| Buna ziua. Sunt casatorita de 10.ani. Sotul meu este alcoolic si reactioneaza foarte urat la bautura. Vreau sa divortez si sa am custodie exclusiva asupra celor 2 copii (10 si 3 ani). Considerati ca trebuie neaparat sa am avocat, avocat foarte bun sau am sanse de reusita si fara a angaja un avocat? Exista undeva o lista cu contactele mai multor avocati? Multumesc. | |
|
|
|
30-05-2017 |
 | Daniela Grigore Vizitator |
| Ama a scris pe 30-05-2017: Buna ziua. Sunt casatorita de 10.ani. Sotul meu este alcoolic si reactioneaza foarte urat la bautura. Vreau sa divortez si sa am custodie exclusiva asupra celor 2 copii (10 si 3 ani). Considerati ca trebuie neaparat sa am avocat, avocat foarte bun sau am sanse de reusita si fara a angaja un avocat? Exista undeva o lista cu contactele mai multor avocati? Multumesc. Sanse reale exista, cu avocat sau fara, doar daca consumul de alcool il face sa fie violent fata de copii. Nu ai spus in ce fel "reactioneaza urat" pentru ca este foarte important. In general cu un avocat ai sanse mai mari in orice proces, evident, daca acel proces are sorti de izbanda si te usreaza foarte mult de stresul necunoscutului si al procedurilor (fara avocat, ajungei sa intrebi in stanga si in dreapta la orice pas si chiar si pe judecator... care nu are voie sa dea sfaturi juridice si se poate enerva cand vede ca sedinta nu-i merge repede cum ar vrea din cauza ca o parte nu stie ce are de facut) | |
|
|
|
30-05-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Ama a scris pe 30-05-2017: Buna ziua. Sunt casatorita de 10.ani. Sotul meu este alcoolic si reactioneaza foarte urat la bautura. Vreau sa divortez si sa am custodie exclusiva asupra celor 2 copii (10 si 3 ani). Considerati ca trebuie neaparat sa am avocat, avocat foarte bun sau am sanse de reusita si fara a angaja un avocat? Exista undeva o lista cu contactele mai multor avocati? Multumesc. Buna ziua, Nu trebuie neaparat sa aveti avocat, insa daca aveti posibilitatea financiara ar fi bine sa apelati la un avocat, macar pentru o consultanta juridica, ca sa va explice in detaliu ce aveti de facut. Puteti gasi lista avocatilor din zona dvs. daca intrati pe site-ul baroului aferent. Acolo puteti gasi si datele de contact ale avocatilor. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
30-05-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ioana a scris pe 28-03-2017: Buna ziua. Am si eu o intrebare,sunt cetatean roman dar sunt casatorit in Italia cu o italiana, m ar interesa sa stiu daca pot anula certificatul de casatorie in Romania? Casatoria a avut loc in anul 2004 iar in 2007 am mers la avocat in Italia si am facut separarea. Mentionez ca casatoria a fost platita de comun acord pentru efectuarea actelor ce imi serveau pentru angajare. Nu avem nimic in comun nici bunuri nici copii,dar imi doresc din toata inima sa pot anula acest act pentru ami putea reface viata ,va multumesc Din moment ce ati incheiat casatoria in Italia, competenta de solutionare a divortului revine instantei italiene. Puteti solicita divortul in Romania doar daca ati inregistrat aceasta casatorie in tara. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
31-05-2017 |
| Ama a scris pe 30-05-2017: Buna ziua. Sunt casatorita de 10.ani. Sotul meu este alcoolic si reactioneaza foarte urat la bautura. Vreau sa divortez si sa am custodie exclusiva asupra celor 2 copii (10 si 3 ani). Considerati ca trebuie neaparat sa am avocat, avocat foarte bun sau am sanse de reusita si fara a angaja un avocat? Exista undeva o lista cu contactele mai multor avocati? Multumesc. Șansele dvs depind de circumstanțele cauzei. Este foarte important să detaliați ce fel de comportament are părintele față de copii astfel încât să se considere că minorul este în pericol și că soluția bună pentru el este autoritatea părintească exclusivă. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |