|
25-05-2017 |
 | Rosu bogdan Vizitator |
| Buna ziua as dori sa inaintez divort de sotia mea din diferite neintelegeri detin o firma doar pe numele meu propiu cu un castig de peste 8000 de roni lunari un imobil dat de parinti dar pe numele acestora deci am posibilitatea intretinerii cel putin un copil avem doi copii unu de 3 si unu de un an care actual traiesc intrun domiciliu de doua camere in situatii jalnice 5 persoane si toti au un singur venit de 600 de roni lunar o pensie plus alocatia de 280 de roni al copiilor pot dovedi tot cu acte plus cu vizitarea unui asistent maternal a locuintei unde se afla minorii .intrebarea mea este in istanta pot castiga costodia unui dintrue copii si sotia unu ? Suntem din ploiesti . | |
|
|
|
25-05-2017 |
| Probabil ca nu este cea mai adecvată solutie ca fratii ca fie crescuti fiecare de catre un părinte. Cu certitudine veti avea custodie comuna. Doar locuința fiecaruia dintre copii urmează a fi stabilita in instanta. Dvs in calitate de tata aveti obligația de a contribui la cheltuielile de crestere si educare ale copiilor si de a le asigura conditii de dezvoltare. Minorii fiind de vârste foarte mici e posibil sa întâmpinați probleme. Va trebui sa stiti cum sa puneti problema pt a avea sanse de succes desi - repet- nu cred ca e in interesul copiilor sa crească separati si in conditii de trai diferite. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
25-05-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Avand in vedere varsta minorilor, este destul de dificil ca domiciliul acestora sa fie stabilit la dvs, insa nu imposibil. Totusi o despartire a minorilor i-ar putea afecta emotional, motiv pentru care nu este indicat sa solicitati stabilirea domiciliului unui minor la dvs. si a celuilalt la mama. Solicitati exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorilor la unul dintre parinti si obligarea celuilalt la plata unei pensii de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-05-2017 |
 | Chirila Iulia Vizitator |
| Buna ziua!Am si ei o intrebare:Ce pot face daca tatal copilului meu nu vrea sa imi faca procura sa pot iesi cu el din tara?mentionez ca fetita mea este in grija mea de la varsta de 1ansi 8 luni,iar noi nu am fost casatoriti si nici pe sir alimentara nu a platit! | |
|
|
|
25-05-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Chirila Iulia a scris pe 25-05-2017: Buna ziua!Am si ei o intrebare:Ce pot face daca tatal copilului meu nu vrea sa imi faca procura sa pot iesi cu el din tara?mentionez ca fetita mea este in grija mea de la varsta de 1ansi 8 luni,iar noi nu am fost casatoriti si nici pe sir alimentara nu a platit! Buna ziua, Daca tatal copilului nu vrea sa va faca procura, trebuie sa formulati o cerere de chemare in judecata a tatalui la instanta de la domiciliul copilului pentru ca instanta sa suplineasca consimtamantului tatalui la iesirea din tara. Daca aveti posibilitatea, luati legatura cu un avocat pentru a formula cererea pentru a nu va lungi cu judecarea cauzei mai mult decat e cazul. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
25-05-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Chirila Iulia a scris pe 25-05-2017: Buna ziua!Am si ei o intrebare:Ce pot face daca tatal copilului meu nu vrea sa imi faca procura sa pot iesi cu el din tara?mentionez ca fetita mea este in grija mea de la varsta de 1ansi 8 luni,iar noi nu am fost casatoriti si nici pe sir alimentara nu a platit! In ceea ce priveste pensia alimentara, va trebui sa formulati in instanta o actiune pentru exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. In ceea ce priveste acordul tatalui de a putea calatori cu minora, in cazul in care acesta refuza o intelegere amiabila, va trebui sa va adresati instantei cu o actiune de suplinire acord. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-05-2017 |
| Rosu Bogdan a scris pe 25-05-2017: Buna ziua as dori sa inaintez divort de sotia mea din diferite neintelegeri detin o firma doar pe numele meu propiu cu un castig de peste 8000 de roni lunari un imobil dat de parinti dar pe numele acestora deci am posibilitatea intretinerii cel putin un copil avem doi copii unu de 3 si unu de un an care actual traiesc intrun domiciliu de doua camere in situatii jalnice 5 persoane si toti au un singur venit de 600 de roni lunar o pensie plus alocatia de 280 de roni al copiilor pot dovedi tot cu acte plus cu vizitarea unui asistent maternal a locuintei unde se afla minorii .intrebarea mea este in istanta pot castiga costodia unui dintrue copii si sotia unu ? Suntem din ploiesti . autoritatea părintească va fi comună deoarece nu există motive pentru exercitare de către un singur părinte. Locuința minorilor ar trebui să fie cerută la dvs pentru ambii copii, cu drept de vizitare pentru mamă. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
25-05-2017 |
| Chirila Iulia a scris pe 25-05-2017: Buna ziua!Am si ei o intrebare:Ce pot face daca tatal copilului meu nu vrea sa imi faca procura sa pot iesi cu el din tara?mentionez ca fetita mea este in grija mea de la varsta de 1ansi 8 luni,iar noi nu am fost casatoriti si nici pe sir alimentara nu a platit! Trebuie să formulați o acțiune pentru suplinirea acordului. Dacă este urgent, puteți formula o ordonanță președințială. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |