Buna ziua. Dupa ce m-am despartit de fosta sotie ,am avut de platit o sulta catre aceasta ,iar eu sa raman cu casa . Ea a cerut in timpul procesului anumite bunuri si mobila ,pe care instanta i le-a acceptat iar eu i-am facut notificare prin cabinet executor judecatoresc sa vina sa-si ridice lucrurile cerute de ea si aprobate de catre instanta judecatoreasca , dar ea a refuzat sa vina ( desi a fost notificata cu data si ora la care sa vina sa le ridice ) , eu incheind impreuna cu avocatul meu un proces verbal de refuz sa se prezinte la ora si data stabilita de catre executorul judecatoresc prin care era soata sa se prezinte pentru a-si ridica bunurile solicitate de ea si aprobate de instanta. Mentionez ca aceste lucruri inca sunt la mine in stare buna asa cum a fost si constatata si de expertul care le-a evaluat la timpul respectiv , desi i s-a pus in vedere si de catre instanta sa le ridice , ea a cerut in continuare ca le doreste , dar refuza sa le ridice . Fac precizarea ca eu acum am achitat sulta si am intrat in posesia casei si sunt declarat ca unic titular al respectivului imobil . Intrebarile mele sunt : 1. Daca eu am achitat sulta ,iar ea refuza sa -si ridice lucrurile pe care le solicita ( desi a fost notificata sa le ridice si a refuzat),eu mai am obligatia sa-i tin aceste lucruri atat timp cat eu am achitat sulta si nu mai am nici o obligatie catre ea? 2. In cazul in care refuza sa le ridice aceste lucruri si nu doreste sa specifice in scris ca renunta la ele ce pot face cu aceste lucruri ? 3.Exista vreo lege care sa ma oblige sa tin niste lucruri in curte daca eu am achitat sulta si ea refuza sa le ridice ,dar nu doreste sa dea o declaratie ca renunta la ele? 4. Acum ca i-am achitat sulta si eu sunt proprietar al acestui imobil ,mai am obligatia sa o notific sa le ridice sau pot face ce doresc cu ele ,sau daca o mai notific si refuza sa le ridice ce pot face cu aceste lucruri ? Va multumesc !! |
|