Forum avocaţi > Divort

DATORIILE ACUMULATE IN TIMPUL CASATORIEI.

01-07-2017
Vizitator
BUNA SEARA,O RUGAMINTE,VA ROG SA MA LAMURITI .IN URMA DIVORTULUI ACU 6 ANI,DATORIILE ACUMULATE ITOATE BANCILE (6) SUNT PE NUMELE MEU.LA DIVORT AM CERUT SA FIE FACUTE JUMATATE/JUMATATE.AVOCATA A CERUT ASA,JUDECATOARE A DECIS SA FIE PLATITE1/2 DE MINE SI 1/2 EL.EU LE-AM PLATIT ALE MELE IAR EL INCA NU.ZICE CA DACA VREA LE PLATESTE DACA NU NU.PENTRU CA SUNT PE NUMELE MEU.EL ISI DA ACORDUL IN FATA JUDECATORULUI CA E DE ACORD SA LE PLATEASCA.CUM POT SA IL FAC SA LE PLATEASCA?CE TREBUIE SA FAC?IN SENTINTA D EDIVORT E TRECUTA BANCA SI SUMA,DAR NU E TRECUT NUMARUL DOSARULUI DE CREDIT.AM FACU SUMA JUMATATE EU SI MI-AM PLATIT-O.DAR EL NU.VREA.MULTUMESC PENTRU RASPUNS.
Răspunde
 02-07-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce creditele sunt pe numele dvs., puteti pune in executare hotararea judecatoreasca, obligandu-l astfel pe fostul sot sa achite datoriile. In situatia in care veti astepta ca banca sa puna in executare creanta, va trebui sa formulati contestatie la executare in termenul legal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-07-2017
Vizitator
BUNA ZIUA,STIMATA D-NA AVOCAT,VREAU SA MENTIONEZ CA CREDITELE SUNT DE LA CETELEM DIN ANUL 2006,SI SUNT LA E.O.S BUCURESTI,IAR EI LAU DAT EXECUTORULUI JUDECATORASC LA DEVA.CEI DE LA E.O.S MA SUNA SI SPUN CA EU TREBUIE SA LE PLATESC,CELELALTE EU LE-AM TERMINAT DE PLATIT CU ACESTE 2 DOSARE CARE SUNT IN VALOARE DE 3200 DE EURO,AR TREBUI SA LE PLATEASCA EL.DAR NU VREA.MULTUMESC TARE FRUMOS.
Răspunde
 02-07-2017
Vizitator
MENTIONEZ CA DIVORTUL SA TERMINAT IN 17.03.2011.SI O ALTA INTREBARE:DACA EL NU LE MAI PLATESTE SI EU NU LE PLATESC,CE SE POATE INTAMPLA CU E.O.S.EU NEAVAND NIMIC PROPRIETATE,LOCUIND SI MUNCIND IN ITALIA.IN ROMANIA NU AM CASA,NU AM MASINA ,NU AM NIMIC,NICI IN ITALIA NU AM MASINA SI CASA.MULTUMESC D-NA AVOCAT.O DUMINICA PLACUTA.
Răspunde
 03-07-2017
Vizitator
Va trebui sa consultați un avocat care sa va explice exact situația si sa vada si ceea ce a dispus instanta exact.

E normal sa va urmăresc pe dvs creditori caci creditele sunt pe numele dvs. Ei nu au de unde ati despre hotararea de divort.
Răspunde
 03-07-2017
Vizitator
MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNS.
Răspunde
 09-07-2017
Vizitator
Am o intrebare,ce spune art.242(1),din Codul de procedura civila?Mentionez ca pe mine ma reprezinta avocata,iar el zice d-na avocat ca nu a semnat,citatia si nu sa presentat.e a doua oara ca nu se prezinta.daca nu se prezinte deloc ce s e poate face?sa vina la tribunal.multumesc.
Răspunde
 10-07-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Suspendare pt neprezentare. Daca ati angajat avocat pt reprezentare/ asistență in instanta atunci e cazul ca acesta sa se prezinte.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-07-2017
Vizitator
MULTUMESC FRUMOS D-NA AVOCAT.
Răspunde
 17-07-2017
Vizitator
VA ROG SA MA LAMURITI DACA NU SE PREZINTA DELOC NU SEMNEAZA CITATIILE.E A 4 OARA CA NU SE PREZINTA CE SE INTAMPLA?CE POATE FACE JUDECATORUL CU EL DACA EL IGNOREAZA INSTANTA?EL NU VREA SI GATA SA PLATEASCA DATORIILE DE DUPA DIVORT.TREBUIE SA FIE O SOLUTIE,.MULTUMESC PENTRU RASPUNS.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.