|
07-07-2017 |
 | Mihai Vizitator |
| Bună ziua in urmă cu 2 luni am divorțat de soția mea.. împreună avem un minor de 13 ani, avem custodie comună , și mi s.a atribuit să dau 1000 pensie alimentară. Plus din urmă de cand a început procesul Mentionez ca a durat aproape 2 ani. Exista posibilitatea ca timp de 5 ani să împart acei 240 mil.. in tranșe până la 18 ani ? Si ă 2a întrebare De exemplu se poate face un card minorului si să îi bag lunar pensia.. iar la 18 ani sa intre in posesia banilor ? | |
|
|
|
07-07-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Incercati sa ajungeti la o intelegere amiabila cu fosta sotie pentru o plata esalonata a sumelor restante. In ceea ce priveste faptul de a depune banii intr-un cont la care sa aiba acces minorul la majorat, acest lucru nu este posibil, deoarece scopul pensiei de intretinere il reprezinta ajutorul dat de parinti pentru a acoperi nevoile lunare ale minorului pana la implinirea varstei de 18 ani. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-07-2017 |
| Dacă nu vă înțelegeți cu fosta soție puteți să fiți executat silit. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
10-07-2017 |
| Banii nu pot fi esalonati decat daca accepta creditorul. Nu puteti pune banii pe card si ramane indisponibilizati caci scopul lor este acela de a satisface nevoile lunare | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
20-12-2018 |
 | Ovidiu Vizitator |
| Bună seara mă scuzați ca intru în discuție dar și eu sunt la fel în acest caz. Am o întrebare legata de faptul ca banii dați fostei pentru întreținerea minorului de unde știu eu ca îi cheltuiești exact pentru el și de aceea întreb chiar nu se poate depune banii intr-un cont pe numele minorului și la vârsta de 18 ani sa aibă parte de bani? ?? | |
|
|
|
22-12-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ovidiu a scris pe 20-12-2018: Bună seara mă scuzați ca intru în discuție dar și eu sunt la fel în acest caz. Am o întrebare legata de faptul ca banii dați fostei pentru întreținerea minorului de unde știu eu ca îi cheltuiești exact pentru el și de aceea întreb chiar nu se poate depune banii intr-un cont pe numele minorului și la vârsta de 18 ani sa aibă parte de bani? ?? Din pacate legea nu prevede o astfel de varianta, deoarece pana la majorat, minorul are nevoie de pensie de intretinere pentru asigurarea celor necesare traiului de zi cu zi. Daca aveti indoieli asupra modului in care este ingrijit minorul, puteti formula in instanta o actiune pentru stabilirea domiciliului acestuia la dvs. si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
31-12-2018 |
 | Ionut Dan Vizitator |
| Bună seara!În urma divortului s-a stabilit de către instanța eu tatăl sa plătesc pensia minorei (în speță fetita mea), fosta soție este de acord sa îmi dea cardul pe care trebuie sa vărs alocatia stabilita!Este legal ca fosta soție sa îmi dea acest card? (Specific ,ca pe minora o intretin material deja...Este adevărat ca prin acordul judecătoriei se eliberează de la forurile competente acest tip de card?Mulțumesc anticipat! | |
|
|
|
09-01-2023 |
 | Catalina Vizitator |
| Bună seara am o întrebare am un băiețel de un an si 4luni si nu mai sunt cu tatăl copilului din iunie dar a mai venit la el din cand in cand cu cate ceva dar niciodată vrun ban eu vreau sa il dau pentru pensie alimentara el spune că nu ii va plăti ca ii va baga pe card eu nu sunt d acord sunt in postanatal si vreau sa ajung la o ora de vizita vine beat face d multe ori scandal etc poate sa ii puna p card dacă eu nu sunt d acord? Aștept un răspuns va mulțumesc frumos | |
|
|
|
09-01-2023 |
| Poate să-i pună pe card, dar nu în sensul de economii pentru copil, ci în sensul de virare lunară pe card a pensiei de întreținere. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-01-2023 |
 | Catalina Vizitator |
| Chiar dacă nu aș mai avea indemnizația după 2ani?si băiatu sa nu beneficieze pe fiecare luna de pensie? Va rog sa imi răspundeți mulțumesc | |
|
|
|
09-01-2023 |
| Copilul va avea dreptul la plata lunară a pensiei de întreținere indiferent de veniturile dvs. sau dacă veți avea sau nu indemnizație pentru creșterea copilului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-01-2023 |
| Catalina a scris pe 09-01-2023: Chiar dacă nu aș mai avea indemnizația după 2ani?si băiatu sa nu beneficieze pe fiecare luna de pensie? Va rog sa imi răspundeți mulțumesc Trebuie sa formulati in instanta o actiune pentru stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere, cat si pentru stabilirea modalitatii de exercitare a autoritatii parintesti. Minorul va beneficia de pensie de intretinere pana la implinirea varstei de 18 ani si chiar si ulterior, daca se va afla in continuarea studiilor, insa nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 de ani. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |