Forum avocaţi > Divort

Vreau un divot cat mai simplu

26-07-2017
Vizitator
Suntem impeuna din 2002.Am stat împreună din 2004 pan in 2006 in apartamentul pe care mi l-am cumparat eu (in 2004).Am vândut apartamentul( si ne-am mutat la părinții lui )pentru a face o casă pe terenul pe care i l-a vândut mama lui.El s-a apucat de constructia casei in anul in care ne-am cunoscut dar nu a mai avut bani sa o termine.In perioada asta a facut si un credit la care am plătit si eu stând cu el in concubinaj.Am vândut apartamentul si am reluat constructia dar nefiind căsătoriți este doar pe numele lui.Ne-am casatorit in 2007 dar, casa a ramas tot doar pe numele lui.Am construit un duplex, jumatate este închiriat si in jumătatea cealaltă locuim noi cu copilul care acum are 9 ani.El îmi spune mereu ca daca e sa împărțim, împărțim doar partea in care stam si îmi mai scoate si ochii ca venitul din închiriat este al lui.Când am inceput sa construim in continuare el avea gata (la rosu) decat parterul la casa in care locuim.Dupa ce am vândut apartamentul meu am ridicat la rosu toata casa si am (aproape)terminat partea de închiriat din banii pe care i-am optinut din vanzarea apartamentului.Cealalta parte am terminat-o cu banii din chirie, din salarii si alte împrumuturi la părinți si banci.Acum când relația nu mai merge vreau sa stiu la ce am dreptul din toate astea deoarece sunt toate pe numele lui.Chiar si masina spune ca este a lui cu toate ca o avem de vreo 3/4 aniMultumesc
Răspunde
 30-07-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca vreti un divort cat mai simplu va recomand ca el sa se desfasoare prin buna intelegere, la notar sau mediator. Poate fi asa doar daca sotul ar fi de acord cu divortul si ati ajunge la o solutie comuna in ceea ce priveste bunurile dobandite. Daca nu, va ramane doar varianta cu instanta, care dureaza si costa mai mult.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.