Forum avocaţi > Divort

Mama copilului poate scoate fata de la grădiniță fara acordul meu?

31-07-2017
Vizitator
Mama dorește să scoată fetita de la grădiniță fara acordul meu și să o înscrie la alta.... Întrebare dacă poate? Face acest lucru deoarece am făcut 2 sesizări la grădiniță unde am expus unele probleme de comunicare între noi doi....și a fost trasă puțin la răspundere de către grădiniță....va precizez faptul că avem un acord de mediere .în care se precizează ca voi plati grădinița in valoare de 1150 Ron. Asta mi-am asumato eu la întreținere fetei...semnat și bun de plată...nu mi-a impuso nimeni .. dacă o scoate mai plătesc grădinița sau ce sa fac? Cum sa procedez ?, si daca o scoate și o muta la alta mai am vreo obligație? trebuie să merg in instanta dar în septembrie ajung acasă... Plus de asta la înscrierea fete anul trecut mama, sa ocupat de tot..eu am dorit la o alta grădiniță și citisem contractul...dar ea a dat-o la alta și nu mi-a prezentat nimic.nici azi nu știu de vreun contract...ieri am făcut solicitare către grădiniță.....nu doresc sa o scoată deoarece am văzut că este bună .fetita sa adaptat bine și are prieteni. Este aproape de locuința mea unde încă locuiește fata....
Răspunde
 01-08-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca ati stabilit exercitarea in comun a autoritatii parintesti, ambii parinti trebuie sa ia deciziile privitoare la educatia minorei.
In situatia in care nu ajungeti la un consens cu mama, va trebui sa va adresati instantei de judecata pentru a se stabili exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la unul dintre parinti si obligarea celuilalt parinte la plata pensiei de intretinere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-08-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Custodia comună implica sa luati aceasta decizie de comun acord.

Teoretic o va putea retrage dar nu ar tb sa o poate inscrie in alta parte daca nu are consimțământul dvs sau dovada ca pe rolul instanțelor exista un dosar.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-08-2017
Vizitator
Numai dupa formularea "mama copilului MEU" cand corect ar fi nu numai dpdv moral, dar si legal-"nostru", imi pot da seama ca incercati sa va arogati drepturi depline asupra copilului. Trebuie sa va impacati cu ideea ca ambii parinti aveti drepturi egale cand trebuie luate hotarari privitoare la minor.
Răspunde
 02-08-2017
Vizitator
Ca sa va raspund la intrebare nu, nu poate, tocmai pentru ca este copilul amandurura, nu numai al dvs. sau al ei. Evident, cu exceptia cazului destul de rar in care custodia ar fi exclusiva si nu comuna (exercitare exclusiva a autoritatii parintesti).
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.