|
31-07-2017 |
 | Iuret marcel Vizitator |
| Bună ziua..doresc sa știu dacă mama copilului meu poate schimba domiciliul fetei? Care este trecut la mama. Fara înștiințarea mea sau acordul meu....că îmi zice că ea fata și se muta in alta parte fara sa cunosc unde......dacă trebuie sa se facă o dovada printr-un document unde copilul meu are un alt domiciliu? zice că merge cu chirie și nu trebuie sa aibă....ce este de făcut....? Precizez .mama copilului are domiciliu la locuința părinților . Deocamdată locuiește la mine că nu se duce la părinții că se certa cu ei cam mereu și că vor sta 5 persoane în acel apartament.....la mine fata locuiește din decembrie 2014.. am un acord de mediere din februarie care prin excepție anul acesta va locui la mine cat va dura..... Se poate face vreo sesizare ? Și la ce instituție ? Dacă mama copilului schimba domiciliul fetei și nu mă anunță sau sa nu am vreo adresa in cazul că nu dau de copil... deoarece am pățit o acum recent ..nu le-am găsit la telefon vreo două zile părinții ei numi răspunde la telefon deloc..și am aflat de la alt cineva..mulțumesc... | |
|
|
|
01-08-2017 |
| Solicitați printr-un email să vă comunice adresa la care s-au mutat. Dacă nu răspunde anunțați protecția Copilului și Poliția (menționați în email acest lucru). Dvs aveți un program de vizitare stabilit de către instanță? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
01-08-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Iuret Marcel a scris pe 31-07-2017: Bună ziua..doresc sa știu dacă mama copilului meu poate schimba domiciliul fetei? Care este trecut la mama. Fara înștiințarea mea sau acordul meu....că îmi zice că ea fata și se muta in alta parte fara sa cunosc unde......dacă trebuie sa se facă o dovada printr-un document unde copilul meu are un alt domiciliu? zice că merge cu chirie și nu trebuie sa aibă....ce este de făcut....? Precizez .mama copilului are domiciliu la locuința părinților . Deocamdată locuiește la mine că nu se duce la părinții că se certa cu ei cam mereu și că vor sta 5 persoane în acel apartament.....la mine fata locuiește din decembrie 2014.. am un acord de mediere din februarie care prin excepție anul acesta va locui la mine cat va dura..... Se poate face vreo sesizare ? Și la ce instituție ? Dacă mama copilului schimba domiciliul fetei și nu mă anunță sau sa nu am vreo adresa in cazul că nu dau de copil... deoarece am pățit o acum recent ..nu le-am găsit la telefon vreo două zile părinții ei numi răspunde la telefon deloc..și am aflat de la alt cineva..mulțumesc... Buna ziua, Daca pana la finalul anului minora are domiciliul la dvs. conform conventiei de mediere, puteti introduce o cerere de chemare in judecata prin care sa solicitati instantei sa dispuna pastrarea domiciliului fetei la dvs. si dupa ce trece anul acesta. Mama trebuie sa va anunte cu privire la aceasta chestiune, dar nu prea trebuie sa va ceara acordul daca exista o hotarare sau o conventie in care se spune ca minora are domiciliul la mama. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
01-08-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In situatia in care, prin acel acord incheiat intre dvs. si fosta sotie, domiciliul minorei s-a stabilit la mama, insa s-a precizat adresa dvs., fosta sotie se poate muta cu chirie fara a avea acordul dvs, insa va trebui sa va anunte unde va locui cu fata. Daca domiciliul minorei a fost stabilit la tata, la adresa dvs., atunci mama nu se poate muta impreuna cu minora. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-08-2017 |
 | Iuret.marcel Vizitator |
| Am înțeles.va multumesc pentru răspunsuri..da problema ar fi sa nu cunosc adresa...și nu mi se pare normal... Și închei cu o întrebare... A doua persoana de contact cine ar fi după mamă? | |
|
|
|
01-08-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| A doua persoana de contact in legatura cu ce? Daca va referiti la gradinita/scoala, persoana de contact este cea mentionata in fisa de inscriere. La fel si la spitale/policlinici; daca nu se mentioneaza datele dvs. de contact, nu veti putea fi contactat. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
01-08-2017 |
| Părinții decid de comun acord locuinta copilului, in caz de neînțelegere urmând sa decidă instanta. Daca exista custodie comuna si un program de vizitare, mama trebuie sa anunte tatăl despre noua adresa, putand insa a o schimba fara consimțământul prealabil al tatălui daca locuinta minorului a fost stabilita la mama. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
02-08-2017 |
 | Iuret marcel Vizitator |
| A doua persoana de unde pot afla de copil.in caz că nu dau de mama...adică copilul nostru are trecut la domiciliul mamei.ok...mama are adresa din buletin la părinții ei... Normal ar fi dacă nu dau de mama de n motive...sa sun la părinții ei.. sa pot afla de copil sau sa vb cu acesta... Numai că bunici nu doresc sa comunice pe nici o cale....atunci ce fac?? Și cu domiciliul asta nu mai stiu cum este.. ai o adresa sau domiciliu și te poți muta cu cortul oriunde..mai ales cu un copil mic....și dacă se ceartă cu părinții ei și pleacă .. de unde aflam unde...? Cu chirie fara.cu cortul său căruță cineva trebuie să știe ... Aici este vb de copii.cineva trebuie sai protejeze.....te-ai mutat cu chirie .cu contract sau fara cineva trebuie sa ii ea in evidenta....așa de poate muta in toată țara...și toata lumea și autoritățile știe că are domiciliu acolo.....nu știu cum este legea ..de drept ar fi când este vb de domiciliul să fie stabil unde îl poate găsi acasă în carne și oase pe acea persoana.....și când pleacă cu chirie este doar adresa de comunicare.. dacă dorește o cumunica sau nu...sau am o casa dar nu am adresa....mulțumesc încă o dată de răspunsuri | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |