Forum avocaţi > Divort

Este vorba despre mama si copilul.

02-08-2017

Sunt o fata de 23de ani,si stau cu un baiat de 6ani,nu sunt casatorita,sm un baietel cu el si pe numele lui.si in acestia 5ani nu ne mai intelegem deloc,ma bruscat,batut de doua ori de injurat numai spun,ma injura in fiecare zi.infine pe mine mar intresa cateva detalii despre:deci eu nu lucrez,si vreau sa plec de aici cu copilu dar nu mil da,legea ce spune, numai pot sta in chin.ce ma sfatuiti sa fac.
Răspunde
 03-08-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti pleca din domiciliul concubinului impreuna cu minorul.
Referitor la agresiunile fizice la care sunteti supusa, puteti formula o plangere penala impotriva concubinului pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, iar ulterior puteti solicita instantei emiterea unui ordin de protectie.
De asemenea, va trebui sa formulati in instanta o actiune pentru exercitarea exclusiva sau in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs. si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-08-2017

Multumesc.Baietelul are doar 2ani si 8luni .eu nu am niciun sprijin,sunt singura cu baiatul dar numai pot rezista ny am unde ma duce sta cu ce imi intretin baiatul pe mn.
Răspunde
 03-08-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Cauta diverse fundații sau asociatii care se ocupă cu protejarea femeilor abuzate si ale copiilor. Ofera adăpost temporar, asistenta psihologică si sprijin spre a ti gasi un loc de munca.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-08-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Solicitați ajutorul Direcției pentru protecția copilului și cereți cazarea într-un centru specializat.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.