Forum avocaţi > Divort

Vreau sa stiu daca parasesc domiciliul cu 2 copii minori si 1 major

07-08-2017
Vizitator
Buna ziua,ma numesc Tatiana si am 39 de ani.Am 2 copii minori si 1 major,18,14 si12 ani,vreau sa divortez de sot pentru ca nu mai suport sa am tot timpul scandal plus batai pana acum 2 ani...batai crunte in care dadeam telefon la112 si politia facea doar un proces verbal.Vreau sa mentionez ca sotului nu ii prea place munca,lucreaza cateva luni apoi invoca tot felul de motive,eu lucrand mereu,daca se poate mai multa bautura,tigari si dormit.Acum lucreaza si vreau sa profit de faptul ca nu e acasa sa plec cu copii fara scandal.N.am parinti dar ma va ajuta o prietena sa.mi gasesc un job si locuinta.Intrebarea mea e,ma poate acuza de rapire(asa m.a amenintat)??Si copii nu.l mai suporta,vor sa mearga cu mine,voi avea castig de cauza??Multumesc si astept raspuns.
Răspunde
 08-08-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti pleca linistita impreuna cu copiii. Ulterior formulati actiunea de divort din culpa exclusiva a sotului, exercitarea autoritatii parintesti asupra minorilor in comun sau exclusiv, stabilirea domiciliului minorilor la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. In situatia in care copilul major se afla in continuarea studiilir, poate beneficia de pensie pe toata durata scolarizarii, dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 de ani.
In ceea ce priveste atitudinea agresiva a sotului vav de dvs., puteti depune o plangere penala impotriva acestuia si ulterior puteti solicita instantei emiterea unui ordin de protectie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-08-2017
Vizitator
Multumesc pentru raspuns! Deci,faza cu rapirea pica din start? Si daca vreau sa divotez la un notar,trebuie sa vina si el? Si as mai vrea sa stiu ce tarif este la notariat...
Răspunde
 08-08-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
In cazul divortului la notar este obligatorie prezenta ambelor parti.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-08-2017

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua, din practica am observat ca divortul cu copii minori la notar costa in jur de 900 lei. Cel mai indicat este sa va deplasati la un birou notarial si sa obtineti cat mai multe informatii.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-08-2017
Vizitator
Buna ziua imi cer scuze sunt o mama disperata am angajat o avocata care am rugat-o sa imi obțină suplinirea consintamantului apoi am dat si dosarul de divort , dupa toate acestea soțul la rândul lui a cerut divort in tribunal si cand a vazut cauzele divorțului de el , a facut o tranzactie de comun acord care ma mituit cu condiția ca imi da suplinirea daca accept divorțul de comun acord , avocata mea ma înștiința si ma sfătuit ca asta e ceea ce vreau sa profit si sa accept si am si facut asa , si mi-a venit hotărârile judecătorești cea de la divort de comun acord in baza condițiilor din tranzactie , si cea de suplinire consintamant limitată la maxim 3 ani pe motivul instanței ca nu poate acorda mai multă durata peste consimțământul pârâtului deoarece exista lege din 2005 unde odată ce se acorda ordonanța presidentiala de comun acord de către parat automat un drept de semnatura e limitat iar avocata mea nu mi-a spus si mama ales cu hârtia pe 3 ani iar Apoi dupa ce expira hârtia trebuie sa stau la mana tatalui copilului care nu e unul tocmai indulgent , sunt disperata si mai am termen de apel dar avocata mea imi vorbeste urat si imo spune a ce sunt nemulțumita la cate mii de lire i-am dat mi obișnuit divort pensie si i-am spus ca nu a obținut nimic ca asta a dat el cu mine pe tranzactie eu ai cerusem sa am drept de semnatura pana la 18 ani copilul fiind in grija mea . Si nu mai vrea sa facă apel sunt disperata nu cunosc legile va rog datimi sfatur ce sa fac sau care sunt pasi următori sunt o mama disperata reamintesc ca eu stau in marea britanie si sunt obligată sa stau aici ca nu am hărti sa ma întorc ajutați-mă cu inafar cu un site ceva va rog din inima multimesc
Răspunde
 29-01-2019
Vizitator
Buna ziua as vrea sa părăsesc domiciliu conjugal împreună cu doi minorii ambii in varsta de 2 ani si 8 luni. Tatăl a inceput sa devina agresiv cu mine sa ma bată mai mereu. As dori sa stiu daca pot lua copii cu mine fără să fiu acuzată că am parasit domiciliu cu cei doi copii !!! Nu stiu ce sa fac si unde sa apelez ,mie teama sa numi ia copii eu neavând venituri numai el aduce venituri în casa ,va rog ajutatima sau indrumatima la cine sa apelez !!va multumesc
Răspunde
 29-01-2019
Vizitator
Buna ziua as vrea sa părăsesc domiciliu conjugal împreună cu doi minorii ambii in varsta de 2 ani si 8 luni. Tatăl a inceput sa devina agresiv cu mine sa ma bată mai mereu. As dori sa stiu daca pot lua copii cu mine fără să fiu acuzată că am parasit domiciliu cu cei doi copii !!! Nu stiu ce sa fac si unde sa apelez ,mie teama sa numi ia copii eu neavând venituri numai el aduce venituri în casa ,va rog ajutatima sau indrumatima la cine sa apelez !!va multumesc
Răspunde
 29-01-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Daniela a scris pe 29-01-2019:

Puteți pleca dacă vă simțiți în pericol dar pe viitor trebuie să fiți conștientă că trebuie să faceți dovada că puteți îngriji copiii.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Daniela a scris pe 29-01-2019:

Nu exista infractiunea de "parasire a domiciliului conjugal", iar in situatia in care sunteti victima unei infractiuni ( vatamare corporala, lovire sau alte violente, amenintare) este indicat sa plecati din acel mediu impreuna cu copiii.
Referitor la agresiunile la care sunteti supusa, aveti posibilitatea legala sa formulati o plangere penala impotriva sotului si ulterior sa solicitati emiterea unui ordin de protectie.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.