Forum avocaţi > Divort

Cum pot intra in locuinta comuna dupa divort?

30-08-2017

Am divortat in urma cu doi ani, insa nu am facut partajul.Fostul meu sot locuieste cu amanta in locuinta noastra. Eu m-am mutat cu copilul in alt oras,dar majoritatea lucrurilor mi-au ramas acolo. El refuza sa-mi dea cheia locuintei si chiar a aruncat unele lucruri,facand modificari in locuinta.Nu-mi permit deocamdata partajul ,avand si rate pt.locuinta pe care acum le plateste fostul sot.As vrea sa stiu ce drept am sa intru in locuinta si cui ma pot adresa pentru a avea acces in casa mea. Ce drept are amanta sa stea acolo?
Răspunde
 31-08-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia in care sotul refuza sa va restituie bunurile personale, aveti posibilitatea legala sa formulati o plangere penala impotriva acestuia pentru savarsirea infractiunii de furt.
In ceea ce priveste faptul ca sotul locuieste cu o alta persoana in imobil, din punct de vedere legal puteti formula o actiune de evacuare a acesteia, insa cel mai indicat ar fi sa formulati actiunea de partaj.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-09-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă nu aveți posibilitatea de plată a taxei de timbru puteți să faceți o cerere de ajutor public judiciar dar trebuie verificat dacă vă încadrați. Spuneți care sunt veniturile de care dispuneți și dacă mai locuiește cineva în afară de copil cu dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.