Forum avocaţi > Divort

Divorț si custodie copilului

10-09-2017
Vizitator
Buna ziua . Am o relație cu soțul meu de 2 ani si suntem căsătoriți legal de 2 luni . Împreună avem o fetita de 5 luni . Relatia cu soțul meu nu mai merge ,avem tot timpul certuri,discuții din cauza mamei lui pentru ca o pune pe primul loc . Dacă divorțam cui ii rămâne custodia copilului si daca soțul ar avea dreptul legal de a-mi lua copilul cate o zi intreaga de lângă mine !? Multumesc
Răspunde
 10-09-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia prezentata va trebui sa formulati actiune de divort, sa solicitati exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la unul dintre parinti si obligarea parintelui nerezident la plata pensiei de intretinere. Daca domiciliul copilului se va stabili la dvs., tatal are posibilitatea legala de a solicita stabilirea unui program de vizita.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-09-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Custodia va fi comuna. Programul il stabiliti dvs si daca nu e posibila o intelegere va stabili instanta.

In functie de situatia concreta se poate ca minorul sa stea si la tata chiar si 24/48 h

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-09-2017
Vizitator
Cand am facut cununia civila pe lângă foile care le am semnat pentru păstrarea numelui meu de familie ,ne au mai pus sa semnam niste foi prin care au zis "si mai trebuie sa semnati niste foi in cazul unui divorț niciunul din voi sa nu aiba dreptul la bunurile celuilalt. Asa fac toți bogătașii." Ce se putea sa fie foile alea care le am semnat? Si de curând niste prieteni s au cununat la aceasi stare civilă, Dar pe ei nu i a pus nimeni sa semneze asa ceva. MA puteti ajuta cu un raspuns,va rog? Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.