Nicoleta Monica a scris pe 12-09-2017: Bună seara,am și eu o întrebare,soțul meu a avut contract cu Telekom până în luna ianuarie 2018 dar în in luna mai am făcut rezilierea,am predat tot echipamentul ce aveam dar acum tot îmi ttimit plicuri că trebui sa plătesc 127de euro,sunt obligata sa plătesc rezilierea sau nu?Și ce ar putea să mi facă?Va mulțumesc frumos Buna seara, Daca ati predat echipamentul subventionat prin abonament, nu ar trebui sa platiti nicio taxa de reziliere. Este considerata abuziva. Operatorii de telefonie pot solicita doar contravaloarea echipamentelor subventinate prin abonamentul lunar (calculat la cate luni mai aveati din abonament). Daca nu va este clar de unde rezulta suma solicitata, incercati sa aflati mai multe detalii (daca suma este datorata, se vor aduna si penalitati). Oricum, ca sa poata executa suma solicitata, ar trebui sa va dea in judecata, ocazie cu care trebuie sa justifice de unde vine aceasta suma, iar dvs. aveti posibilitatea de a formula aparari. |
Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 |
|
|