|
13-09-2017 |
 | Baraboi Alin
|
| Buna ziua.Vreau sa divortez de soțul meu care este violent,consum alcool,face scandal si ma si bate in fata copiilor.Sunt căsătorită de 13 ani am doi copii de 5 si respectiv 10 ani.Am plecat de casa împreună cu copii si acum am alt domiciliu.Am fost la un avocat sa intentez cerere de divort,am plătit suma de 1300ron si luni trebuie sa am număr de dosar.Am vazut miercuri pe portalul instantelor de judecată ca nu am număr de dosar.Eu ce sa inteleg de aici????ca avocatul meu nu a înregistrat cererea de divort????ca avocatul meu reprezintă si pe sotul meu avand in vedere ca este in raza lui de domiciliu???Este posibil ca sa avem acelasi avocat????Am observat ca actiunea de divort a tatălui este inregistrata si este si o ordonanță presedintala înregistrată inițiată de tatăl.Ce sa fac????Multumesc. | |
|
|
|
13-09-2017 |
| Sa vb cu avocatul dvs sa va informeze daca a depus sau nu actiunea si ce nr de dosar aveti. Avocatul nu poate reprezenta parti cu interese contrare in acelasi dosar. Probabil sotul dvs a facut separat actiune de divort si o cerere de ordonanță presedintiala. Veti primi comunicarea acestor actiuni si aveti obligatia de a formula un punct de vedere. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
13-09-2017 |
 | Baraboi Alin Vizitator |
| Am vb cu avocatul si mi-a spus nr dosarului numai ca in portal nu se vede.Exact sotul a deschis si cererea de divort si ordonanta.Avocatul mi-a spus ca trebuie reunite completele de judecata pt ca eu si sotul meu avem complete de judecata diferite pentru aceeasi cauza,adica divort plus orodonata presedentila. Eu am deschis la fel ca el si divort si ordonanta.Astazi am fost la avocat si mi-a spus sa las chitantele in original la dosar precum ca am facut plata acestor actinuni pt a putea recupera cheluieleile de judecata.I-am spus sa imi faca copii dupa ele si mi-a facut si a scris conform cu originalul si a semnat si stampilat.Este ok ce am facut????Poate fi atacată aceasta ordonanță daca ii da castig de cauza sotului????In cat timp acționează judecătorul la ordonanta presedentiala????Multumesc. | |
|
|
|
13-09-2017 |
| Buna ziua.Se poate ca numarul de dosar chiar daca este înregistrat sa nu apara pe portalul instantelor de judecată???Am un dosar de divort cu minori pe fond si astazi am băgat ordonanta presedentiala dar vad ca nu se vede numarul de dosar pe portal nici la aceasta ordonanta.Este posibil asa ceva???? | |
|
|
|
13-09-2017 |
| Cam in 2/3 zile ar tb sa apara dosarul inregistrat. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
13-09-2017 |
| Dacă aveți suspiciuni puteți solicita avocatului o copie vizată a acțiunii introduse la instanță...asta dacă a depus personal cererea. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
13-09-2017 |
| Se poate sa merg la registratura si sa solicit din arhiva dosarul de divort inițiat de mine???? | |
|
|
|
16-09-2017 |
 | Giorgi g Vizitator |
| Buna ziua,am o problema si as dori sa stiu daca m-ati putea ajuta cumva...o sa va povestesc pe scurt...ideea este ca anul trecut am accesat un credit online de la un ifn ,,ocean credit" in valoare de aproximativ 400 lei,creditul a fost accesat online trimitand ci meu scanat si un extras de cont,ideea pe scurt ar fi faptul ca acest eu am luat acesti bani (400 lei) pt o terta persoana care ulterior nu a achitat acesti 400 de lei iar acum am primit un sms de la ocean credit ifn ca am un total de plata in valoare de aproximativ 3000 lei,deci anul am luat 400 lei iar acum am de plata 3000 lei,este o suma foarte mare si parerea mea ca este o hotie pe fata,va rog frumos sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez...multumesc frumos!! | |
|
|
|
16-09-2017 |
 | Giorgi g Vizitator |
| Buna ziua,am o problema si as dori sa stiu daca m-ati putea ajuta cumva...o sa va povestesc pe scurt...ideea este ca anul trecut am accesat un credit online de la un ifn ,,ocean credit" in valoare de aproximativ 400 lei,creditul a fost accesat online trimitand ci meu scanat si un extras de cont,ideea pe scurt ar fi faptul ca acest eu am luat acesti bani (400 lei) pt o terta persoana care ulterior nu a achitat acesti 400 de lei iar acum am primit un sms de la ocean credit ifn ca am un total de plata in valoare de aproximativ 3000 lei,deci anul am luat 400 lei iar acum am de plata 3000 lei,este o suma foarte mare si parerea mea ca este o hotie pe fata,va rog frumos sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez...multumesc frumos!! | |
|
|
|
16-09-2017 |
| Baraboi Alin a scris pe 13-09-2017: Se poate sa merg la registratura si sa solicit din arhiva dosarul de divort inițiat de mine???? Da, sigur că puteți de vreme ce sunteți parte în dosar. Trebuie să aveți cartea de identitate asupra dvs. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-09-2017 |
| Giorgi G a scris pe 16-09-2017: Buna ziua,am o problema si as dori sa stiu daca m-ati putea ajuta cumva...o sa va povestesc pe scurt...ideea este ca anul trecut am accesat un credit online de la un ifn ,,ocean credit" in valoare de aproximativ 400 lei,creditul a fost accesat online trimitand ci meu scanat si un extras de cont,ideea pe scurt ar fi faptul ca acest eu am luat acesti bani (400 lei) pt o terta persoana care ulterior nu a achitat acesti 400 de lei iar acum am primit un sms de la ocean credit ifn ca am un total de plata in valoare de aproximativ 3000 lei,deci anul am luat 400 lei iar acum am de plata 3000 lei,este o suma foarte mare si parerea mea ca este o hotie pe fata,va rog frumos sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez...multumesc frumos!! Pentru început trebuie să cereți un extras de cont pentru a vedea ce fel de dobânzi, penalizări sau comisioane au fost calculate de s-a ajuns la așa o sumă. De regulă acestea sunt calculate în baza unor clauze abuzive. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |