|
14-09-2017 |
 | Grigoras cristina Vizitator |
| Bună ziua, soțul meu î-mi provoacă teamă, se automutilează. Aș vrea să parăsesc domiciliul dar am doi copii de 16 respectiv 6 ani.Dacă parasesc domiciliul fara copii, mai pot să obtin custodia lor.Mi-e frică să iau copii deoarece prin izolarea mea o perioadă copii vor pierde școala, mie frică k ne găsește și ne omoară deoarece el justifică că nu poate trăi fără noi. Cum pot fi protejată în situația aceasta eu și copii mei. | |
|
|
|
14-09-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In situatia expusa, cel mai indicat ar fi sa parasiti domiciliul impreuna cu minorii, deoarece este destul de periculos sa ii lasati in grija unei persoane agresive. In ceea ce priveste violentele la care sunteti supusa, puteti formula o plangere penala impotriva sotului si ulterior puteti solicita instantei emiterea unui ordin de protectie. Referitor la divort, va trebui sa formulati actiunea in instanta, sa solicitati exercitarea in comun sau exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorilor la dvs. si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-09-2017 |
| Buna ziua In cazul dvs indicat este sa depuneti la politie o plangere penala,iar la instanta o actiune ce are ca obiect emiterea unui ordin de protectie pt dvs si minori si ulterior actiunea de divort. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-09-2017 |
 | Cojocaru ionela gabriela Vizitator |
| Buna ziua!Am inceput un divort in lipsa,culpa comuna,nu avem copii,casa etc ,cam in cat timp se termina divortul?Va multumesc | |
|
|
|
16-09-2017 |
 | Av. Denisa Nelson Vizitator |
| Cojocaru Ionela Gabriela a scris pe 16-09-2017: Buna ziua!Am inceput un divort in lipsa,culpa comuna,nu avem copii,casa etc ,cam in cat timp se termina divortul?Va multumesc Depinde de instanta. Poate dura de la 3 luni cel mai rapid la 1 an in cel mai rau caz. Asta daca una din parti nu ataca sentinta de la fond | |
|
|
|
16-09-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cojocaru Ionela Gabriela a scris pe 16-09-2017: Buna ziua!Am inceput un divort in lipsa,culpa comuna,nu avem copii,casa etc ,cam in cat timp se termina divortul?Va multumesc Durata unei actiuni de divort difera in functie de gradul de ocupare al instantei si de probele pe care urmeaza sa le administrati, astfe ca aceasta perioada poate varia de la aprox. 6 luni pana la 1 an. Daca dvs. aveti calitatea de reclamant va trebui sa va prezentati, in caz contrar actiunea se va anula ca nesustinuta sau puteti fi reprezentata cu procura speciala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-09-2017 |
| Grigoras Cristina a scris pe 14-09-2017: Bună ziua, soțul meu î-mi provoacă teamă, se automutilează. Aș vrea să parăsesc domiciliul dar am doi copii de 16 respectiv 6 ani.Dacă parasesc domiciliul fara copii, mai pot să obtin custodia lor.Mi-e frică să iau copii deoarece prin izolarea mea o perioadă copii vor pierde școala, mie frică k ne găsește și ne omoară deoarece el justifică că nu poate trăi fără noi. Cum pot fi protejată în situația aceasta eu și copii mei. Solicitați sprijinul Direcției ptr Protecția Copilului deoarece este posibil să puteți fi cazată la un centru specializat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-09-2017 |
| Cojocaru Ionela Gabriela a scris pe 16-09-2017: Buna ziua!Am inceput un divort in lipsa,culpa comuna,nu avem copii,casa etc ,cam in cat timp se termina divortul?Va multumesc Dacă procedura de citare este îndeplinită în mod legal divorțul se poate pronunța la primul termen. Trebuie să dovediți cu acte, martori sau interogatoriu existența motivelor întemeiate de divorț sau (eventual) faptul că sunteți despărțiți în fapt de mai mult de 2 ani. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
17-09-2017 |
| Daca divortul nu este prin acord, nu se poate finaliza la primul termen de judecata cu procedura completa, ci se va mai stabili cel putin un termen pentru administrarea probatoriului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-09-2017 |
 | Cojocaru Ionela Gabriela Vizitator |
| Buna ziua!El nu poate sa se prezinte la divort ca este plecat din tara,stie ca am inceput divortul a zis ca el nu se va prezenta la divort ca nu poate sa vina si sa il dau in lipsa lui,daca el nu se prezinta la nici o infatisare se termina repede divortul,acum la prima infatisare as putea sa imi iau avocat,eu am avocat din oficiu si as dori sa imi iau avocat privat sau cum se zice in termeni de avocatura!Va multumesc frumos | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |