Forum avocaţi > Divort

El vrea sa divorteze si eu nu vreau

19-09-2017
Vizitator
Buna ziua! As dori si eu cateva sfaturi! De 3 luni am fost plecati la munca in strainatate cu sotul meu unde am stat separati am lucrat la 2 hoteluri diferite si fiecare a dormit la hotelul unde a lucrat!Ne intalneam 30-40 de minute pe zi intrun parc si nu am avut contact sexual!! Dupa ce am plecat acolo el a inceput sa se streseze ca el nu prea lucra ca nu are cu cine vorbi el toata ziua sta singur acolo el lucrand la barul hotelului! Inainte sa venim acasa cu 10 zile imi spune ca el pentru mine nu mai simte nimic si ca vrea sa ne despartim si din ziua aia nu a vrut sa ne mai vedem ma dat la.o.parte complet! Noi in ianuare facem 2 ani de cand am facut starea civila si acum in 3 septembrie am facut un an de la nunta! In tot timpul acesta de 3 luni cat am fost la.munca fiind si prima data cand am stat despartiti el zicea mereu ca dupa ce o sa plecam acasa relatia noastra o sa fie mai.puternica si ne faceam planuri de viitoar am inceput sa construim o casa dar nu stiu ce sa intamplat cu el pentru ca nu il cred ca nu ma iubeste se vede pe el ca este impins de cineva!!Mama lui care niciodata nu ma.placut si nu a fost deacord cu casnicia noastra si acum ea a venit acasa si il sprijina ii baga in cap toate prostiile despre mine ! El vrea sa divorteze si eu nu vreau iam spus ca atata timp cat il iubesc nu va avea semnatura de divort de la.mine si acum el vrea sa dea prin instanta!! Imi spuneti ce as putea sa fac sa prelungesc procedurile sau ce as putea sa fac sa impiedic si cat timp poate dura aceasta procedura? Eu nu am de gand sa ma prezint nicaieri pentru ca nu cred ceea ce zice el! Astept cateva sfaturi!multumesc
Răspunde
 20-09-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Cu tot refuzul dvs sau neprezentarea/tergiversarea dosarului căsătoria se va desface la un moment dat, cu condiția ca reclamantul sa aducă motive temeinice de culpa din partea dvs.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-09-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Atat timp cat unul dintre soti doreste desfacerea casatoriei si aduce motive temeinice privind imposibilitatea continuarii mariajului, divortul se va pronunta, chiar daca celalalt sot nu doreste acest lucru.
De asemenea, divortul se poate judeca si in lipsa paratului, astfel ca, in situatia data, casatoria se va desface chiar daca nu va veti prezenta in fata instantei sau veti incerca o ingreunare a procesului de divort.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.