Buna seara si mii de multumiri tuturor oamenilor competenti care isi rup din timpul lor si ne ajuta pe noi oamenii mai putin cunoscatori de forma gratuita. As avea si eu o problema nu tocmai usoara in ceea ce priveste divortul in care ma aflu si situatia disperata in care am ajuns: Sunt casatorita din luna septembrie,2013, am 2 copii minori , 1 an si respectiv 2 ani,si abia acum dupa 3 ani de relatie mi-am dat seama cu cine urma sa imi petrec tot restul vietii. Sotul meu impreuna cu parintii lui au cumparat un apartament inainte cu aproximativ 7-8 luni de nunta noastra. Am locuit impreuna cu el in acest apartament din luna februarie a acestui an. Parintii lui locuiesc cu 2 etaje mai jos, in aceeasi scara. Probleme au fost inca de la inceput in ceea ce priveste relatia mea cu parintii lui. Problemele cele mai grave au aparut in saptamanile urmatoare dupa nunta, cand am avut nevoie de ceva bani pentru a cumpara niste medicamente fetitei mele de 1 an , si cand am ajuns la locul unde erau banii nostrii de nunta , banii nu mai erau acolo. L-am intrebat pe sotul meu unde sunt banii prin telefon, deoarece acesta nu era acasa.El mi-a raspuns ca ia ascuns deoarece acestia sunt banii pentru renovarea apartamentului si ca imediat o sa ajunga acasa. Dupa lungi discutii in privinta banilor, rezulta ca banii erau dati de catre sotul meu , mamei acestuia, soacrei mele, sub pretextul sa aiba grija de ei si sa aduca el doar strictul necesar din ei. Dupa alte lungi si dureroase discutii, vroiam sa cobor in pivnita noastra , care apartine apartamentului, pentru a aduce cateva legume pentru prepararea mancarii. Cand l-am intrebat pe sotul meu unde este cheia de la pivnita, deoarece lipsea de la locul ei, el mi-a raspuns pe un ton dur ca daca am nevoie de ceva din pivnita sa i spun lui deoarece el e singurul care are acces in pivnita si eu nu am ce cauta acolo. Revenind la discutia banilor, banii nostri de la nunta, el mi-a spus ca eu nu am nici un ban de acolo ,ca majoritatea nuntasilor au fost din partea lui si cum au trecut 2 luni de atunci, putini bani care imi cuveneau mie ,s-au consumat in casa pe cheltuieli. Auzind acestea si continuand timp de 3 luni aceste discutii, care sunt discutii extrem de usturatoare si dureroase pentru o mama cu 2 copilasi , mi-am dat seama ca o sa terminam foarte curand prin a divorta. La insistentele lui ca avem nevoie de bani si ca sunt multe cheltuieli cu cei 2 copii ai nostrii, am fost obligata sa ma angajez ca si vanzatoare intr-un magazin alimentar, lasandu-mi cei 2 copii acasa in grija lui si a soacrei mele, deoarece el nu se putea angaja legal pentru ca primea lunar 400 de euro de la statul spaniol, noi 2 fiind rezidenti spanioli pe o perioada de cativa ani, ajutor pentru copiii nostri, bani pe care binenteles ca erau in contul lui, si doar pe mana lui, la fel ca si toti banii nostrii. Nu i-am spus nimic de divort niciodata , iar acum 3 saptamani m-a scos efectiv din casa pe mine si pe cei 2 copii ai nostrii si mi-a spus ca o sa pregateasca actele pentru divort, M-am mutat in casa familiei mele, unde doar mama mea lucreaza pe 1.000 ron. Eu nu mai muncesc pentru ca nu imi pot lasa cei doi copii cu tatal meu. Sunt intr-o situatie de disperare , de nebunie si de foame. Nu doresc nimanui sa fie in situatia mea , 3 adulti si doi copi de 1 si 2 ani, traind cu 1000 de ron pe luna. Va rog din suflet sa ma indrumati si sa imi spuneti ce trebuie sa fac pentru a putea divorta , si pentru a putea beneficia de o pensie alimentara pentru cei 2 copii pe care ii avem impreuna ! Si daca exista vreo posibilitate de a face partaj la banii obtinuti din nunta noastra. Eu personal consider ca ce a facut sotul meu se numeste FURT CALIFICAT. Cu lacrimi in ochi, Va multumesc din suflet tuturor anticipat, si va doresc Sarbatori Fericite ! |
|