Forum avocaţi > Divort

Ce se poate calcula la partaj dupa divort?

15-10-2017

Buna ziua Fosta sotie cere partajul si sunt incluse in cererea ei toate lucrurile ce am inbunatatit locuinta inclusiv vopselele cu ce am zugravit in casa plus gleturi,rigips,suruburi de rigips....noi am locuit inpreuna 8ani in acest timp nu am platit nici ofactura caci am stat la casa parinteasca cu parintii si ei au platit toate intrebare mea este caci aceste cheltueli le pot include sa scad din valoarea totala a partjului? Va multumesc!!
Răspunde
 16-10-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca imobilul este al părinților si îmbunătățirile si fost făcute la acesta eu una nu vad ce obiect are partajul dintre dvs ca soti.

Daca sotia doreste parte din aceste îmbunătățiri atunci va tb sa le ceară de la parinti si nu de la dvs.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-10-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ea are un drept de creanță de 1/2 din îmbunătățirile făcute la imobil.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.