Forum avocaţi > Divort

Divort cu domiciliul minorului la tata

22-10-2017
Vizitator
buna .Am o intrebare :Dupa divort mama a lasat minorul la tata.dupa un an il vrea inapoi. Si s-a trezit dupa 10 luni sa plateaca pensia alimentara.tatal detine conditii pentru copil si s-a logodit .mai are mama sanse sa isi ia copilul?? Si daca da ce poate tatal sa faca pentru a o impiedica.daca se recasatoreste il ajuta???
Răspunde
 22-10-2017
Vizitator
Am uitat sa mentionez ca minorul are 4 anisori si la tribunal m-i la incredintat in 5 minute fara sa ceara drept de vizita si a plecat in germania dupa care s-a recasatorit si trebuie sa nasca.acum se vrea mama model si vrea sa mi-l ia sa il duca la ea .poate sa faca asa ceva???
Va rog ajutati-ma ca ma tot ameninta cu procese si nu stiu ce sa mai cred
Răspunde
 23-10-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Doar instanta este in masura sa decida daca dvs ca parinti nu va intelegeti unde sa fie stabilit domiciliul minorului.

In luarea deciziei instanta va ține seama de interesul superior al minorului.

Acum acest interes va fi apreciat prin prisma unui cumul de factori cum se fi: persoana care s a ocupat de copil in ultima perioada, afecțiunea stabilita, conditiile morale si materiale etc.

Căsătoria nu va ajuta neaparat cat dovada implicării persoanei alaturi de dvs in cresterea minorului si stabilitatea relației.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-10-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia in care mama formuleaza in instanta o actiune prin care solicita stabilirea domiciliului minorului la dansa, dvs. va trebui sa formulati in termen legal intampinare si cerere reconventuionala, in care sa expuneti versiunea dvs. privind situatia de fapt, cat si probele pe care le solicitati.
La pronuntarea hotararii, instanta va avea in vedere interesul superior al minorului si va delibera in functie de acest aspect.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-10-2017
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns dar nu inteleg ceva: eu am sentinta definitiva si irevocabila din luna aprilie.mai poate ea sa dechida alt proces prin care sa imi ia copilul???
Răspunde
 23-10-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
In ceea ce privesc măsurile referitoare la un minor, acestea se pot schimba oricand situația de fapt se schimba, având in vedere ca minorul este o persoana cu nevoi mereu in schimbare.

Pt a se dispune insa schimbarea situației anterioare e necesar sa existe modificari esentiale si acestea sa se circumscrie asa cum am explicat anterior interesului superior al copilului.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.