Forum avocaţi > Divort

Actiunea de divort

01-11-2017
Vizitator
as dori sa aflu de ce sotul a cerut la procesul de divort, veniturile mele din timpul casniciei, mentionez ca asta s-a intamplat la prima infatisare si la cea de a doua trebuie sa aduc aceste hartii si martorii care vor fi citati. Mentionez ca sotul meu a inaintat actiunea de divort, eu am raspuns cu " intampinare si cerere reconventionala", in care am cerut daune morale.
Răspunde
 02-11-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Daca divortul presupune si un partaj, instanta este obligata sa verifice veniturile dvs. din timpul casatoriei pentru a stabili cota de participare a dvs. la dobandirea bunurilor comune. Daca nu veti face dovada veniturilor, este posibil ca sotul sa obtina o cota de participare mai mare la dobandirea bunurilor (adica bunurile nu se mai impart 50-50, ci proportional cu veniturile dobandite de fiecare sot in timpul casatoriei).

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă este vorba doar despre acțiunea de divorț eu cred că veniturile dvs sunt relevante doar în ce privește stabilirea pensiei de întreâinere pentru copii.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2017
Vizitator
Nu avem copii minori si este doar o actiune de divort in care eu am cerut daune morale, la prima ingatisare jufecatoarea a cerut veniturile mele. Ce se intampla daca nu ma prezint cu ele, deoarece nu am cum sa dovedesc, in arhiva bancii se regasesc doar pe ultimii 10 ani.
Răspunde
 02-11-2017
Vizitator
Nu este o actiune de partaj ci doar divort in care eu am cerut daune morale. Judecatoarea a cerut veniturile mele sa ma prezint la cea de a doua infatisare. Daca mu ma prezint ce se poate intampla, deoarece nu am cum dovedi pt ca arhiva bancii nu e mai mare de 10 ani
Răspunde
 03-01-2018
Vizitator
Bună seara. Am și eu o problemă.In urma decesului tatălui meu am obținut unele dau morale. Cu banii proveniți am achiziționat un imobil. Problema este că după trei ani de la achiziționarea acestuia eu doresc să divortez de soțul meu. Voi fi nevoită să împart cu el bunul deși banii au fost doar ai mei.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.