Forum avocaţi > Divort

Drept de vizita

06-11-2017

Buna ziua,
Am divorțat de curând de soțul meu care a plecat de acasa am doi copii minori ambi rămânând cu mine căsătoria s-a desfăcut din vina exclusivă a lui el trebuind sa- mi plătească cheltuiele de judecată pensie alimentara e când a inceput procesul iar el avand dreptul de vizita după programul stabilit de instanță întrebarea mea acum este cum se procedează pt a intra in posesia pensiei alimentare sau instanță trimite la serviciul lui el fiind angajat MAI iar la dreptul de vizita am o problema minorul cel.mic are un an jumate il te lua in vizita el fiind foarte mic iar relația tata fiu fiind dr rara copilul nici nu il cunoaste nevizitandu-l des .
Ce ma sfătuiți daca nu cer mult.??
Cu mulțumiri.
Răspunde
 06-11-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca hotararea a ramas definitiva, va trebui sa o legalizati la Registratura instantei, urmand ca ulterior sa va adresati unui executor judecatoresc pentru plata pensiei de intretinere datorata minorilor.
In ceea ce priveste dreptul la vizita, este in interesul minorilor sa mentina legaturile firesti cu ambii parinti.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-11-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă nu execută de bună voie obligația de plată a pensiei de întreținere puteți pune în executare hotărârea. Înainte de a vă gândi la executare, comunicați în orice fel (email, notificare etc) un cont bancar în care să vă fie virată pensia.
Dacă instanța a stabilit un program de vizitare va trebui să respectați hotărârea instanței. Apărările ar fi trebuit să le faceți la judecata cauzei. Doar dacă vizita nu poate fi făcută în termenii stabiliți de instanță vă puteți gândi la o cerere de modificare a programului.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-11-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca mai sunteti in termen puteti contesta decizia instanței pe programul de vizita.

Daca hotararea e definitiva va trebui sa o respectati si sa faceti tot posibilul ca cel mic sa poata petrece timp cu tatal lui. Vorbiti si găsiți o cale de a ajuta la aproprierea celor 2.

Daca nu plăteste de buna voie pensia, atunci va adresați unui executor care sa poata institui poprire pe venituri.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.