|
08-01-2014 |
 | Magdalena Vizitator |
| copiii au fost incredintati mamei cu domiciliul in apartamentul comun,dar cumparat de parintii tatalui. nu s-a facut partajul pana acum. baiatul nu vrea la mama,iar fata da,desi cand nu e mama acasa se intelege f bine cu tata si fratele..cand vine mama se schimba situatia.mama face multe ture de noapte si se pune problema cu cine raman copiii.ce trebuie depus la dosar pt ca baiatul sa fie incredintat tatalui.nu stim care sunt motivarile pt care s-a dat hotararea asta,dar mama n-ar putea intretine 2 minori cand are f multe imprumuturi la banci si c a r.copilul a spus si judecatoarei si asistentului social,intre timp a discutat si cu dirig. si cu psihologul scolii si le-a spus ca el nu vrea cu mama pt ca niciodata n-a avut o relatie buna cu ea.sunt amanunte multe care demonstreaza ca nu gestioneaza situatia cu copiii,ca a face curat si mancare nu inseamna neaparat ca esti o mama buna daca in restul timpului stai numai plecata in oras sau la vecini si cu copiiii nu comunici nimic.dirigintele baiatului de cl a VII a nu o cunoaste desi in aceeasi scoala este si fata de care se intereseaza. | |
|
|
|
27-01-2014 |
 | Roman relu Bucuresti
|
| cauza dv trebuie sustinuta ff bine in instanta, nu este suficient sa prezentati doar niste acte. In general instantele romanesti acorda custodia copiilor catre mama. aveti nevoie de un avocat competent. |
| |
|
|
|
06-09-2015 |
 | Mary Vizitator |
| buna ziua,am si eu o problema,am 2 copii cu fostu concubin,am locuit 6 ani la parinti lui iar copiii la parinti mei,deoarece parinti lui nu ia acceptat niciodata pe copii,p timpul concubinajului el find internat de 2 ori la alex. Obregia,el suferind de epilepsie,a mai avut momente de violenta fata de mine pe timpul relatiei da nu am acordat atentie.nu ii placea sa munceasca,nu are scoala,ii placea sa joace la pacanele nu se ocupa de copii.dupa ce ne-am despartit am fost batuta d el si mi-a furat 2 telefoane,amenintata ca mi se ia copii,baiatul cel mare injurat,vizite sub influenta alcolului.la inceputul anului la-m dat in judecata pt custodia minorilor exclusiva,dar mia fost respinsa,ce as putea face,am 30 de zile ca sa pot face recurs si nu stiu ce as putea face.nu imi permit sa imi iau un avocat.mai am 2 copii cu actualul cxoncubin | |
|
|
|
06-09-2015 |
 | Mary Vizitator |
| buna ziua,am si eu o problema,am 2 copii cu fostu concubin,am locuit 6 ani la parinti lui iar copiii la parinti mei,deoarece parinti lui nu ia acceptat niciodata pe copii,p timpul concubinajului el find internat de 2 ori la alex. Obregia,el suferind de epilepsie,a mai avut momente de violenta fata de mine pe timpul relatiei da nu am acordat atentie.nu ii placea sa munceasca,nu are scoala,ii placea sa joace la pacanele nu se ocupa de copii.dupa ce ne-am despartit am fost batuta d el si mi-a furat 2 telefoane,amenintata ca mi se ia copii,baiatul cel mare injurat,vizite sub influenta alcolului.la inceputul anului la-m dat in judecata pt custodia minorilor exclusiva,dar mia fost respinsa,ce as putea face,am 30 de zile ca sa pot face recurs si nu stiu ce as putea face.nu imi permit sa imi iau un avocat.mai am 2 copii cu actualul cxoncubin | |
|
|
|
06-09-2015 |
 | Dragos Vizitator |
| 1. Nu mai este de actualitate ce a scris domnul Roman mai sus. Acum in general custodia este data ambilor parinti! 2. Avand in vedere punctul unu si ca deja ati vazut la fond ca asa este, mai bine nu mai faceti recurs pentru ca n-aveti nicio sansa. "A mai avut momente de violenta", "se joaca la pacanele" nu sunt motive de decadere din drepturile parintesti... ati avea sanse doar cu "bate zilnic copilul", "prizeaza cocaina si a fost internat de 10 ori la dezintoxicare fara succes".. cu alte cuvinte, lucruri mai grave | |
|
|
|
07-09-2015 |
 | Mary Vizitator |
| si ce as putea face ca sa nu depind de el,la inscrierea la scoala sau unde este nevoie.el este plecat din tara momentan si nu il intereseaza deloc de copiii.custodia comuna inseamna ca trebuie sa depin de el in continuare.as putea sa mai deschid un dosar in care sa cer custodia comuna dar sa nu mai depind de el si as putea sa ii cer pensie de intretinere a minorilor daca el nu munceste??? | |
|
|
|
07-09-2015 |
 | Dragos Vizitator |
| Nu puteti face nimic atat timp cat nu comite fapte grave care sa puna in pericol dezvoltarea minorului si pe care le puteti dovedi (nu doar cu martori) | |
|
|
|
07-09-2015 |
 | Mary Vizitator |
| pot depune un nou dosar pt stabilirea domiciliului si pensie de intretinere???daca hotararea la custodia exclusiva a fost respinsa??mai pot deschide alt dosar??? | |
|
|
|
08-09-2015 |
| A deschide un alt proces presupune o schimbare a situatiei de fapt fata de ceea ce exista in vechea hotarare judecatoreasca. Daca nu exista schimbari fundamentale si cu relevanta juridica nu aveti nicio sansa si un nou proces constituie o pierdere de vreme. In plus, mai puteti fi si obligata la cheltuieli de judecata daca tatal isi angajeaza avocat. Adica ii veti mai plati si cateva sute sau mii de lei in functie de ce avocat isi va angaja. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |