|
11-11-2017 |
 | Claudia Vizitator |
| Buna ziua. Ce este necesar sa fac pt a legaliza o hotărâre de divorț. Intreb pt că am fost o data sa o legalizez și când m am prezentat sa îmi schimb buletinul mi-a zis că îmi lipsește o stampila. Am nevoie și de stampila prin care sa reiasă că acea hotărâre este definitiva și irevocabila???și cum as putea sa fac "rost"de ea??? | |
|
|
|
11-11-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mergeti la serviciul Registratura al instantei care a pronuntat hotararea ramasa definitiva si solicitati legalizarea acesteia. Va trebui sa achitati o taxa judiciara de timbru in valoare de 5 lei /exemplar. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-11-2017 |
| Faceti mai multe exemplare legalizate caci veti mai avea nevoie de ele si va fi din ce in ce mai greu sa regasiti dosarul in arhiva. Achitati taxa de 5 lei/exemplar. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
12-11-2017 |
 | Claudia Vizitator |
| Ar fi interesant sa pot face una....ideea era daca pe decizia primita prin posta trebuia sa am stampila cu definitiva si irevocabila sau o solicit in mod expres..?? Pt ca mi s a zis ca nu am o stampila si bănuiesc ca aia e...doar bănuiesc..... | |
|
|
|
13-11-2017 |
| Claudia a scris pe 12-11-2017: Ar fi interesant sa pot face una....ideea era daca pe decizia primita prin posta trebuia sa am stampila cu definitiva si irevocabila sau o solicit in mod expres..?? Pt ca mi s a zis ca nu am o stampila si bănuiesc ca aia e...doar bănuiesc..... Exact asta vi s-a spus, trebuie să mergeți la judecătorie cu exemplarul primit prin poștă și să solicitați legalizarea hotărârii (ștampila cu definitivă). În funcție de câte exemplare veți cere, trebuie să faceți numărul corespunzător de fotocopii și să achitați taxa de timbru (5 lei pentru fiecare exemplar). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-04-2018 |
 | Dani Vizitator |
| Buna ziua eu am divortat in 2006 pe.hotararea de divort scrie prin neapelare are stampila patrata albastra ai trecut si cele 30 de zile si nimeni nu a facut apel mi-am schimbat buletinul si mi-am reluat numele .problema este ca buletinul a expirat in 2016 am mers sa il reanoiesc si mi sa spus ca hotararea nu are stampila cu definitiva si irevocabila .dar in 2006 nu mi sa spus nimic .eu nu inteleg de ce dupa atatia ani de divort mai trebuie prezentata hotararea .multumesc | |
|
|
|
12-04-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dani a scris pe 11-04-2018: Buna ziua eu am divortat in 2006 pe.hotararea de divort scrie prin neapelare are stampila patrata albastra ai trecut si cele 30 de zile si nimeni nu a facut apel mi-am schimbat buletinul si mi-am reluat numele .problema este ca buletinul a expirat in 2016 am mers sa il reanoiesc si mi sa spus ca hotararea nu are stampila cu definitiva si irevocabila .dar in 2006 nu mi sa spus nimic .eu nu inteleg de ce dupa atatia ani de divort mai trebuie prezentata hotararea .multumesc Daca vi s-a solicitat hotararea legalizata, mergeti la Registratura instantei care a judecat dosarul si solicitati legalizarea, achitand o taxa de timbru de 5 lei /exemplar. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-04-2018 |
 | Anca Vizitator |
| am o hotarire definitiva legalizata de divort. In SUA trebuie apar casatorita si nu stiu cui sa ma adresez. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? | |
|
|
|
20-04-2018 |
| Cine a pronuntat horararea de divort ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
20-04-2018 |
 | Anca Vizitator |
| hotararea de divort a fost pronuntata la TB Jud.sector 5 ( Tribunalul vechi, de pe Chei). Am fost la registratura si am legalizat hotararea. In SUA cind am vrut sa schimb pasaportul figurez casatorita si nu stiu carui forum sa ma adresez in SUA. Am sa traduc hotararea si am s-o legalizez, dar unde o depun? Multumesc anticipat pentru un posibil raspuns. | |
|
|
|
20-04-2018 |
| Anca a scris pe 20-04-2018: hotararea de divort a fost pronuntata la TB Jud.sector 5 ( Tribunalul vechi, de pe Chei). Am fost la registratura si am legalizat hotararea. In SUA cind am vrut sa schimb pasaportul figurez casatorita si nu stiu carui forum sa ma adresez in SUA. Am sa traduc hotararea si am s-o legalizez, dar unde o depun? Multumesc anticipat pentru un posibil raspuns. Luati legatura cu un avocat din SUA pentru a va preciza care este procedura acolo, poate este necesara o actiune de recunoastere a hotararii straine. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-01-2019 |
 | Daniel pavel Vizitator |
| Bună ziua am și o problema...cum pot sa fac rost de stampila definitiva dacă nu sunt din județul unde a fost făcut divorțul specific ca locuiesc în Arad iar divorțul a fost la Buzău. | |
|
|
|
11-01-2019 |
| Daniel Pavel a scris pe 11-01-2019: Bună ziua am și o problema...cum pot sa fac rost de stampila definitiva dacă nu sunt din județul unde a fost făcut divorțul specific ca locuiesc în Arad iar divorțul a fost la Buzău. Puteti angaja un avocat sau mandata o alta persoana pentru a efectua procedura de legalizare a hotararii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-01-2019 |
 | Daniel pavel Vizitator |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 11-01-2019: Daniel Pavel a scris pe 11-01-2019: Bună ziua am și o problema...cum pot sa fac rost de stampila definitiva dacă nu sunt din județul unde a fost făcut divorțul specific ca locuiesc în Arad iar divorțul a fost la Buzău. Puteti angaja un avocat sau mandata o alta persoana pentru a efectua procedura de legalizare a hotararii. Îmi puteți spune la costuri ajung și în cât timp o sa beneficiez de hotărârea definitiva? | |
|
|
|
11-01-2019 |
 | Emma Vizitator |
| Buna ziua. V-as ruga sa imi răspundeți la o intrebare. Sunt despărțită din 2015 de soțul meu cu care am și un copil care a rămas la el.nu suntem in relatii bune.doresc achiziționarea unui apartament.as dori ca la divorț sau un eventual partaj soțul sa nu aiba vreun drept asupra apartamentului.mentionez ca banii pentru apartament sunt 100% munca mea in ultimii ani.cum trebuie să procedez la cumpararea apartamentului? Se poate mentiona ceva in acte pentru ca acest apartament sa nu fie considerat bun comun su sa nu fie subiectul unui părtaș? Multumesc | |
|
|
|
11-01-2019 |
| Emma a scris pe 11-01-2019: Buna ziua. V-as ruga sa imi răspundeți la o intrebare. Sunt despărțită din 2015 de soțul meu cu care am și un copil care a rămas la el.nu suntem in relatii bune.doresc achiziționarea unui apartament.as dori ca la divorț sau un eventual partaj soțul sa nu aiba vreun drept asupra apartamentului.mentionez ca banii pentru apartament sunt 100% munca mea in ultimii ani.cum trebuie să procedez la cumpararea apartamentului? Se poate mentiona ceva in acte pentru ca acest apartament sa nu fie considerat bun comun su sa nu fie subiectul unui părtaș? Multumesc Buna ziua, Cel mai corect este sa faceti divortul. Apoi puteti achizitiona linistita apartamentul dorit. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
14-01-2019 |
 | Claudia Vizitator |
| Buna ziua. Am o decizie de la judecatorie in urma divortului prin care s a stabilit custodia copilului minor. De comun acord cu fostul sot, as dori sa modificam aceasta decizie cu privire la copil. Se poate la notar? Multumesc. | |
|
|
|
15-01-2019 |
| Claudia a scris pe 14-01-2019: Buna ziua. Am o decizie de la judecatorie in urma divortului prin care s a stabilit custodia copilului minor. De comun acord cu fostul sot, as dori sa modificam aceasta decizie cu privire la copil. Se poate la notar? Multumesc. Părinții se pot înțelege de comun acord privitor la copil. În cazul dvs, ar fi bine să cereți judecătoriei să modifice măsurile asupra copilului, iar demersul este facil în cazul în care dvs și soțul vă înțelegeți. Bineînțeles, înțelegerea trebuie să fie în interesul superior al copilului pentru a fi acceptată de instanță. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
03-02-2019 |
 | Lauraradu1991@gmail.com Vizitator |
| Bună ziua!! Am și eu o întrebare la dvs, dacă trimet decizia de divorț și bănuți în plic și i-l trm, unde am avut divorțul îmi va trimite decizia finala stampilata acs, sau merg eu personal?? | |
|
|
|
03-02-2019 |
| Lauraradu1991@gmail.com a scris pe 03-02-2019: Bună ziua!! Am și eu o întrebare la dvs, dacă trimet decizia de divorț și bănuți în plic și i-l trm, unde am avut divorțul îmi va trimite decizia finala stampilata acs, sau merg eu personal?? Nu trebuie să puneți bani în plic ci trebuie să depuneți cerere de legalizare, taxa de timbru aferentă (5 lei/1 exemplar legalizat) și un plic autoadresat timbrat., documente pe care să le trimiteți la instanță în vederea legalizării. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |