Forum avocaţi > Divort

Urgent raspuns

15-11-2017
Vizitator
Bună ziua, sunt ANDREI IONESCU, am fost căsătorit cu soția timp de 15 ani , împreună avem un copil de 13 ani, în urma divorțului, avem custodie comună, ttermene de vizitare, domiciliul la mamă, mentionez că de Cand s.a definitivat divorțul eu numai pot sa iau legatura cu copilul, fosta soție îmi îngradeste dreptul de a.mi vedea copilul, mentionez că plătesc o rată la apartament proprietate comună în întregime, iar bani de partaj nu am , am incercat să avem o comunicare bună, însă având în vedere amenințările fostei soți și îngradirea dreptului de a comunica cu copilul si de a avea o relație bună, a schimbat yala de la apartament, mentionez că nu da 1 leu la rata la bancă, iar in situatia de fata m.am simtit nevoit să îi opresc curentul, De dimineață am primit un telefon de la protecția copilui , precum ca aplic copilului rele tratamente, intrebarea mea este !?! Sunt obligat eu ca tata atâta timp cât a stabilit instanța ca , copilul sa aiba domiciliul la mamă?! Să îi asigur eu domiciliul?
Mentionez că eu nu am bani de partaj .. plus ca , clauzele in contract nu ne da posibilitatea sa vindem.
P.s mentionez ca acum 2 ani am facut o sesizare la protecția copilului și nu m.a luat nimeni in seama ca urmare al unui telefon in care copilul era bătut de către mama, iar la câteva zile am primit mesaj de la copil precum că mama l.a batut ..si nu s.a făcut nimic
Rog urgent raspuns ..
Pot avea de suferit ca am oprit curentul?
În condițiile în care eu plătesc rata la casă, yala ă fost schimbată, comunicarea cu copilul nu o mai am ..
Răspunde
 15-11-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți fi acuzat de infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului (art. 107 cod penal). Cel mai bine este să reinstalați iluminarea apartamentului și apoi să acționați pe cale legală pentru soluționarea neînțelegerilor cu fosta soție.
Ați putea să faceți sesizare la Protecția Copilului și să se inițieze un proces de monitorizare a relațiilor cu copilul.
Ați putea să apelați la executarea silită și ulterior să luați în considerare și modificarea măsurilor stabilite de instanță. Succes!

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-11-2017
Vizitator
Adisan a scris pe 15-11-2017:
Puteți fi acuzat de infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului (art. 107 cod penal). Cel mai bine este să reinstalați iluminarea apartamentului și apoi să acționați pe cale legală pentru soluționarea neînțelegerilor cu fosta soție.
Ați putea să faceți sesizare la Protecția Copilului și să se inițieze un proces de monitorizare a relațiilor cu copilul.
Ați putea să apelați la executarea silită și ulterior să luați în considerare și modificarea măsurilor stabilite de instanță. Succes!

Ce urmări ar putea avea acuzația??

Multumesc mult pentru raspuns
Răspunde
 15-11-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
În primul rând, artticolul este 197 nu 107, a fost o greșeală de scriere.
În ce privește urmările, se poate deschide un dosar penal, iar consecința cea mai gravă este condamnarea la închisoare de la 3 la 7 ani și interzicerea exercitării unor unor drepturi. Desigur că în cazul în care remediați rapid lucrurile consecințele vor fi minime și se poate ajunge la o măsură blândă.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-11-2017
Vizitator
Multumesc pentru raspuns.. o să mai încerc să iau legatura cu fosta soție.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.