Forum avocaţi > Divort

Un divort cat mai rapid .

09-01-2014

Buna dimineata , dupa o casatorie de 5 ani si o relatie de 7 ani am ajuns in momentul in care sa punem punct , de 1 an jumatate suntem separati , dupa o lunga perioada cu certuri, negocieri am ajuns intrun final la mediator, am pus la punct toate detaliile divortului de comun , cand a fost vorba sa depunem actele nu a mai dat nici un semn , dupa cateva luni supa alte certuri si negocieri am facut un proces verbal in care am fost de acord sa iau asupra mea toate cheltuielile pentru achitarea unui imprumut bancar si sa iau lucrurile care au fost luate cu acest imprumut urmand ca intr-o luna sa depunem actele de divort , au trecit 3 luni iar acest lucru nu sa mai intamplat , vreau sa termin tot circu asta nu vreau sa mai trag sau sa ma rog de ea , timp bani nervi consumati aiurea vreau totu sa se termine , mentionez ca medierea e incheiata , procesul verbal este semnat de 3 martori . Rog un sfat si un ajutor . Va multumesc pentru intelegere
Răspunde
 12-01-2014
Vizitator
Daca doreati sa divortati de comun acord, trebuia sa va adresati direct unui notar, ce cautati la mediator? Poate chiar asta l-a facut pe sot sa renunte, faptul ca a durat prea mult "vrajeala" cu medierea. La notar depuneati actele si in 30 de zile divortati. Mediatorul o sa va tot cheme aiurea la sedinte ca sa va ia cat mai multi bani (ceea ce vi s-a si intamplat probabil)... si apropo, grija mare la mediatori ca foarte multi sunt ingineri, agenti imobiliari si alte meserii care habar n-au cu ce se mananca un proces, au "absolvit" un curs de 2-3 saptamani si s-au facut MEDIATORI. Sper macar ca ati fost la un mediator avocat...
Răspunde
 13-01-2014

buna ziua
daca va intelegeti puteti divorta la notar. daca nu, in instanta. oricum trebuie apelat in prealabil la un mediator. Va pot ajuta daca ma contactati la adresa cristeasmaranda@gmail.com o zi buna
Răspunde
 13-01-2014
Vizitator
@"avcristeaiasi"
"oricum trebuie apelat in prealabil la un mediator."

Daca divorteaza la notar sau la starea civila nu trebuie sa se duca la un mediator, asta este doar un dezavantaj al divortului in instanta (unde e obligatoriu sa mearga la mediator ca sa mai lase niste bani) pe langa ca dureaza o vesnicie si costa mai mult
Răspunde
 13-01-2014

daca se alege calea instantei trebuie apelat la un mediator.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.