Forum avocaţi > Divort

Buna ziua

10-01-2014
Vizitator
am si eu o intrebare va rog sa imi raspunde-ti urgent!
am trait in concubinaj 10 ani din care a rezultat si un copil ....avem bunuri impreuna adica casa un magazin ,o masina si bunurile din casa,dar toate chitantele bunurilor cumparate in casa sunt pe numele ei ...mie imi revine ceva din bunuri ??? va multumesc!
Răspunde
 11-01-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Nu, aveti doar un drept de creanta, pe care va trebui sa-l valorificati pe calea unei actiuni in instanta, daca nu va intelegeti amiabil.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-01-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Selci a scris pe 10-01-2014:
toate chitantele bunurilor cumparate in casa sunt pe numele ei ...mie imi revine ceva din bunuri ??? !

Pentru a vă proba dreptul de creanță în instanță, aveți nevoie de înscrisuri doveditoare.

Art. 309 Noul Cod de Procedură CIvilă:
(2) Niciun act juridic nu poate fi dovedit cu martori, dacă valoarea obiectului său este mai mare de 250 lei. Cu toate acestea, se poate face dovada cu martori, contra unui profesionist, a oricărui act juridic, indiferent de valoarea lui, dacă a fost făcut de acesta în exerciţiul activităţii sale profesionale, în afară de cazul în care legea specială cere probă scrisă.

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-01-2014
Vizitator
multumesc ptr raspuns... ! mai am o intrebare ...am o cunostiinta si este casatorita de 7 ani ....inainte de casatorie sotul ei a facut un imprumut bancar si a cumparat un apartament ,dupa ce sau casatorit legal a contribuit si ea la plata ratelor dar nu are are nici un act doveditor sa ateste acest lucru..ea nu a lucrat in tara a fost plecata in strainatate. Si in ziua de azi mai platesc impreuna...daca ar fi sa termine de dat datoria la banca ea ar avea vreun drept??? multumesc..!
Răspunde
 12-01-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Soția are un drept de creanță în această situație, însă dacă dreptul respectiv nu îi este recunoscut, spre exemplu, de către fostul soț în urma unui eventual divorț, singura soluție rămâne instanța de judecată. În instanță, orice pretenție mai mare de 250 de lei trebuie dovedită cu înscrisuri sau alte mijloace probatorii admise de către instanță (exclus martori).

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-01-2014
Vizitator
Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra nu stiu daca veti vedea acest email si daca voi reusi sa ma ajutati…oricum am zis ca voi merge la un avocet sa vad si am dat de dumneavoastra…mama mea a stat cu tatal meu vitreg 11 ani impreuna..acu 3 ani sa intamplat ca el sa moara dintr-o nevinovatie sa zicem..nimeni nu se astepta a asa ceva..mama a cumparat apartament cu dansu acu cativa ani…el a pus38000 atunci si mama 110000…dar au pus apartamentul jumi juma pentru ca na vrut mama sa faca sa aiba ea mai mult desii a pus mai multi bani.a vrut sa aiba o familie cu el.si a zis sa faca asa..desii cu anii e zicea ca tot cei al nostrum ne ramane noua.dar nau apucat sa faca nici un act pentru ca nimeni nu se astepta sa moara nu era bolnav nu avea nimic..cineva la omorat.el are o sora care acum cere a treia parte din apartament.adik nea cerut 10 mii euro.a zis ca daca n u suntem de accord merge in tribunal.dansa nu are dreptu la nimic pentru ca ea sia primit partea cand ai eu vandut csa painteasca.ce ne sfatuiti sa facem…lui mama nu I se cuvine nimic din partea a 3a?ea a facut apartamentul de la a la z..el na prea lucrat..mama la intretinut a platit toate taxele tot.el ce lucre bea banii si fuma..noi am fost cu el.plus ca primeam pensie de urmas dupa tatal nostrum ca a murit si el cand eram mici.el lua banii..mama ia patit inmormantarea.mama a platit asigurarea 12 mil.ca sa nu platim spitalizarea si a trebuit platit din urma…si acuma sa ne ceara noua atatia bani.desii ea de fata cu noi a recunoscut ca mama a bagat bani in apartament si tot.si acuma ne cere bani…se meritra sa mergem in instant?are vreo sansa mama sa castige ceva…sau se va ajunge la jumi juma dacda nu ne vom intelege cu ea…dansa cere banii aceia care ia pus el cand a cumparat apartamentul.ce este de facut..va rog frumos sa imi dati un raspuns.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.