Sunt casatorita de 17 ani, legal,cu sotul meu. Avem o fata care de curand a devenit majora si inca este eleva. Locuinta este vanduta sotului, de catre mama lui, cu drept de intretinere pana la decesul ei, pana ca noi sa ne casatorim. Am facut in timpul casatoriei unele imbunatatiri. De cand era copilul mic, la trei anisori, el era o fire recalcitranta, agrsiv verbal,lovea cu pumniiin pereti si chiar in usi. De vreo cativa ani buni, nu am mai avut relatii cu el. Locuim in camere diferite. De un an de zile, nu mai vrea sa manance din mancarea mea, desi eu pregatesc mancare, nu mai vrea sa-i spal hainele etc. Tot de atunci nu mai contribuie la cheltuielile copilului. Cheltuielile casei se imaprt in doua. Intrebarea mea este : neavand unde sa locuiesc dupa divort eu si fata de 18 ani, ce drepturi am asupra casei. Cred ca vrea sa o aduca pe mama lui sa locuiasca cu noi, deoarece ea este proprietara apartamentului cat este in viata. Eu ca sotie am dreptul la o camera, impreuna cu fata. Sfatuiti-ma in acest sens, ce trebuie sa fac? indrumati-ma cum este mai bine. |
|