|
28-12-2017 |
 | Liliana Vizitator |
| Buna ziua,as vrea sa divortez,impreunaccu sotulbavem mai multe bunuri acumulate pe parcursul anilor:apartament,un teren intravilan,doua masini.Apartamentul a fost cumparat de la matusa mea in 2001 in urma muncii noastre de cativa ani in Italia.In 2002 am mai divortat o data de sotul meu ,la partaj am fost de acord sa pastreze el locuinta urmand sa fiu despagubita.In 2003 ne-am recasatorit,intabularea locintei insa a ramas doar pe numele lui.Intre timp a aparut si un copil.Avem o fetita de 11 ani.Ce sanse am ca la partaj sa se ia in considerare apartamentul ca bun comun?Altfel e clar ca a fost cumparat impreuna din munca amandorura.Nu ar fi corect ca dupa atatia ani sa beneficieze doar el.Exista riscul sa raman in strada cu copilul?El asa ma ameninta...Legea ce spune in acest caz?Va multumesc anticipat. | |
|
|
|
28-12-2017 |
| Daca partajul a fost facut el nu mai poate avea ca o obiect acum decat bunurile dobândite in timpul celei de a doua căsătorii. Ce scrie exact in hotararea de partaj despre sultă? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
28-12-2017 |
| Apartamentul este bun propriu al soțului deoarece a intervenit partajul, iar instanța a stabilit o sultă care a compensat partea dvs. Inițiați procedura pentru declararea apartamentului ca locuință a familiei conform art. 321 cod civil, chiar dacă imobilul este bunul propriu al soțului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
28-12-2017 |
 | Liliana Vizitator |
| Multumesc ptr raspuns.Trebuie sa caut hotararea de partaj,ma tem insa ca a ramas la avocatul sotului.Revin cu detalii. | |
|
|
|
28-12-2017 |
 | Liliana Vizitator |
| Multumesc ptr raspuns.Din pacate sunt din Brasov, nu va pot contacta ptr cazul meu. | |
|
|
|
28-12-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Liliana a scris pe 28-12-2017: Multumesc ptr raspuns.Din pacate sunt din Brasov, nu va pot contacta ptr cazul meu. Buna ziua, Daca aveti nevoie de un avocat din Brasov, va stau la dispozitie la datele de contact indicate in mesaj, incepand cu data de 03.01.2018. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
28-12-2017 |
 | Liliana Vizitator |
| Multumesc dna avocat Vasile, o sun ptr o programare ,dupa Anul Noy. | |
|
|
|
26-01-2018 |
 | Mihai Vizitator |
| buna ziua, as vrea sa divortez de sotie, dar in vreau ca copilul minor sa ramana in grija mea mentionez ca am o casa dobandita inainte de casatorie, am un servici ce imi permite cresterea si educatia minorului. care sunt sansele ca eu ( tatal ) sa raman cu copilul mama, desi de fatada isi doreste copilul...realitatea e cu totul alta | |
|
|
|
27-01-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mihai a scris pe 26-01-2018: buna ziua, as vrea sa divortez de sotie, dar in vreau ca copilul minor sa ramana in grija mea mentionez ca am o casa dobandita inainte de casatorie, am un servici ce imi permite cresterea si educatia minorului. care sunt sansele ca eu ( tatal ) sa raman cu copilul mama, desi de fatada isi doreste copilul...realitatea e cu totul alta Va trebui sa formulati actiunea de divort in instanta, sa solicitati exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs. si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. La stabilirea domiciliului minorului, instanta va avea in vedere situatia de fapt si va dispune in functie de interesul superior al minorului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-01-2018 |
 | Mihai Vizitator |
| Buna ziua, Va multumesc ptr raspuns dna. Av. Bratulescu Adela ideea e urmatoarea : nu am nevoie de pensie alimentara...imi doresc doar copilul si atat care credeti sa cunt sansele? am casa, am un serviciu ce imi permita sa cresc si sa educ copilul | |
|
|
|
30-01-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Pensia de intretinere este un drept al minorului si se dispune in mod obligatoriu de catre instanta, cat despre sansele reale de a obtine stabilirea domiciliului, trebuie analizata situatia de fapt. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
31-01-2018 |
| Mihai a scris pe 30-01-2018: Buna ziua, Va multumesc ptr raspuns dna. Av. Bratulescu Adela ideea e urmatoarea : nu am nevoie de pensie alimentara...imi doresc doar copilul si atat care credeti sa cunt sansele? am casa, am un serviciu ce imi permita sa cresc si sa educ copilul Instanța va analiza situația fiecărui părinte, va asculta opinia copilului, vă tine cont de ancheta Autorității Tutelare și va decide în interesul superior al copilului. Ce vârstă are copilul și care este gradul de atașament față de mamă ? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
31-01-2018 |
 | Marian Vizitator |
| Buna ziua, multumesc dl. Adrian-Nicolae ALBU copilul este in varsta de 4ani si 8 luni sincer copilul isi iubeste mama ca orice copil, totusi nu este intratat de atasat fata de mama | |
|
|
|
31-01-2018 |
 | Marian Vizitator |
| multumesc dna. Av. Bratulescu Adela eu inteleg ca este un drept al minorului, dar daca e sa tinem cont de faptul ca mama lucreaza ptr un salariu minim pe economie, nu vad ce ar putea stabili instanta ca si pensie de intretinere | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |