Forum avocaţi > Divort

Pensie de intretinere

03-01-2018

Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns ...ce ar trebui sa fac daca am obtinut custodia totala al copilului in instanta care este definitiva, mama copilului este in spania si a nascut un alt copil cu concubinul ei acum trei luni ..ea mi a spus ca nu mi va plati nimic pentru copil ,desi am obtinut pensia de intretinere ,imi spu e ca este in prenatal cu noul nascut desi nu exista asa ceva in Spania deoarece am locuit cu ea si copilul 12 ani acolo si stiu ca nu exista prenatal .Ce ar trebui sa fac in cazul in care nu plateste pensia de intretinere a copilului?..va multumesc
Răspunde
 03-01-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
O puteți executa silit. Are bunuri mobile/imobile în România sau conturi bancare ? Dacă nu deține bunuri sau conturi în România sau nu are bani în conturi bancare, există o procedură de executare a pensiei de întreținere în străinătate, procedură care se efectuează prin Ministerul Justiției din România.
Puteți să formulați și o plângere pentru abandon de familie.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.