La multi ani si buna ziua. Sunt casatorita de 18 ani. Am o fiica de 18 ani, care ina este eleva in clasa a XII-a. Locuim cu sotul,in apartamentul care i-a fost vandut de catre mama lui, fiului ei (adica sotului meu), pana ca noi sa ne castorim, dar cu drept de uzufruct, clauza de intretinere. Din cauza mamei lui, (ca nu ii ofer hrana si nu mai vine in apartament), sotul intenteaza actiune de divort, precum ca, eu, nu mi-am indeplinit obligatiile de sotie. Mentionez ca am factut tot ce tinea de gospodarie, mai puntin pe parte de sex...adica de vreo 8 ani, deorece era obsedat,ca aveai chef , nu aveai, trebuia sa faci sex. Acum trebuia sa chimb buletinul fetei, si soacra nu mai vrea sa o ia in spatiu, chiar daca ea este proprietara. Intrebarea mea este. Daca divorteaza sotul, si eu cu fata nu am unde sa locuiesc dupa divort, nu am dreptul la o camera, in apartament. nu avem drpetul la uzufrect chiar daca acolo am facut decat imbunatatiri (fara documente), ca nu m-am gandit ca o sa se ajunga la divort. |
|