| santem casatoriti de 22ani,sotul nevazator,avem impreuna trei copii,dintre care unul minor..casnicia noastra a fost furtunoasa,,perioade de liniste alternate de perioade de scandal si nevorbit,,In timpul casatoriei am facut impreuna diverse imprumuturi in banci pentru a renova apartamentul bun comun,casa mea obtinuta prin donatie de la parintii mei in timpul casniciei,casa parintilor lui...in august 2014 ,el isi cumpara un apartament cu trei camere dar ma obliga inainte sa semnez conventia matrimoniala...intrebarea mea este..cum se impart bunurule noastre,apartamentul in care locuim,casa mea donatie de la parinti si apartamentul lui.?ce drepturi au copii nostri..?mentionez ca el are un cabinet de masaj in casa mea cu acordul meu,dar nu i-am cerut niciodata bani de chirie,sau curatenie,nu am vazut bani din pensia lui de nevazator niciodata,nici din veniturile facute de el in casa mea...noi lucram amandoi dar si salariul lui de mai bine de 2ani nu dadea decat jumate.iar din august anul trecut nu da decat 200-300 ron jumatate din cheltuielile comune..apa curent..etc |
|