Marina2018 a scris pe 11-01-2018: Buna seara! Sunt casatorita de 6 ani . Avem o fetita. De un an de zile am descoperit o relatie extraconjugala a sotului (am dovezi clare dar verbal nu a admis niciodata). De scurt timp mi-a cerut sa plec de acasa . Am plecat cu fetita la parintii mei . Am tot sperat ca se va razgandi . Abea azi mi-am dat seama ca de fapt acest in an in care m-a amagit cu o impacare falsa de fapt el isi transfera bunurile in diverse moduri. Mai nou a inceput sa ademeneasca copilul cu diverse cadouri si un comportament neobisnuit cu atentie excesiva(atentie pe care nu a avut-o niciodata) astfel incat fetita a inceput sa isi doreasca sa stea numai acasa cu el (casa in care am locuit si in care s-a nascut).Nu i-am interzis sa vada sau sa ia copilul acasa cand doreste dar aceste lucruri se indereapta impotriva mea. Mi-a mai cerut si timp de gandire de 6 luni .Presupun ca mai are si alte probleme de rezolvat in vederea unui posibil partaj. Este grav faptul ca nu am intentat divort pana acum. ? Ce pot face sa imi pastrez copilul langa mine? Nu am pretentii exagerate .Stiu ca nu am procedat bine lasandu-i atata timp.Si nu doresc sa raman in strada ,si fara copil. Suntem persoane cu studii superioare si servcii decente . Casa a fost cumparata de el inainte de casatorie dar s-a platit credit pe perioada casniciei. Va rog sa ma ajutati cu un sfat rapid ,ca mult timp am pierdut! Doresc un avocat, bun in divorturi si cu tarif decent! Nu veți fi acuzată si nici nu se va întoarce impotriva dvs faptul ca inca nu ati introdus actiune de divorț. E firesc sa acordati sanse si sa va luati un timp de gândire. Daca lucrurile nu se îndreaptă insa si daca credeti ca relațiile de familie nu mai pot fi reluate, puteti lua in considerare introducerea acțiunii. Solicitați desfacerea căsătoriei din culpa lui exclusivă, custodie va fi comuna, solicitați stabilirea locuinței la dvs. Daca înstrăinează bunuri comune aveti la dispozitie masuri asiguratorii. Partajul se face pe bunurile comune dobândite in timpul căsătoriei. Imobilul este bunul lui propriu dar dvs puteti solicita 1/2 din ratele plătite in timpul căsătoriei. |
Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient |
|
|