Forum avocaţi > Divort

Reziliere contract cu un avocat. Cum pot sa imi recuperez banii platiti?

18-01-2018
Vizitator
Am platit integral onorariu unui avocat pt a rezolva un dosar depus la o sectie de politie in legatura cu o agresiune fizica cu autor cunoscut. Timp de trei luni nu a facut nimic nu s-a interesat de dosar desi in contract scrie ca va urmari dosarul la politie sau la parchet.... Etc..... Cand am vazut ca nu face nimic l-am intrebat ce demesrsuri a facut in cele trei luni si aproape uitase de mine. A doua zi a trimis o sesizare la parchet zice dumnealui ca eu nu am vazut sesizarea. Nu mai am incredere ca imi va rezolva problema si vreau sa reziliez contractul cu el si sa caut alt avocat. Cum pot sa imi recuperez banii platiti? Va multumesc.
Răspunde
 19-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Luati legatura cu avocatul si spuneti-i, direct, ca nu sunteti multumit de servicii, ca solicitati restituirea onorariului si incetarea contractului. Daca refuza, faceti o sesizare la baroul din care face parte.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-01-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Niciun dosar nu se rezolva intr un termen atat de scurt in tara noastra nici daca doarme avocatul in secția de poliție.

Din pacate s a iesit masiv la pensie din poliție, cei rămasi sunt extrem de tineri si neexperimentati. In plus sunt copleșiți de numarul de dosare .

In functie de obiectul lor dosarele au o anumita prioritate de soluționare. Dispozitiile de lucru sunt date de procurorul care supraveghează urmărirea penală.

Nu spun ca nu ar trebui făcute demersuri pt a afla stadiul procedurii, insa nu exista vreo modalitate de a grăbi soluționarea.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-02-2019
Vizitator
Cum pot sa recuperez bani de la avocat care nu a respectat contractul de asistenta. Am plătit integral.
Răspunde
 03-08-2021
Vizitator
Bună ziua!Dacă avocatul a reziliat contractul cu clientul fără un motiv, cum poate recupera clientul banii pe care i a plătit avocatului pentru toată activitatea procesuală.
Răspunde
 04-08-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Mirela a scris pe 03-08-2021:
Bună ziua!Dacă avocatul a reziliat contractul cu clientul fără un motiv, cum poate recupera clientul banii pe care i a plătit avocatului pentru toată activitatea procesuală.

Daca avocatul nu si-a indeplinit obligatiile contractuale, in prima faza trimiteti-i o notificare prin care sa ii solicitati restituirea partiala a onorariului, in caz contrar va trebui sa va adresati instantei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.