Forum avocaţi > Divort

Am și eu o intrebare

23-01-2018

Buna dimineața am și eu o intrebare cu e posibil că fostul meu soț sa fie tată la fetița mea când eu am divorțat de el acum un an și o luna fata mea este născută pe 29.07.2017 și divorțul a fost încheiat în data de 23.05.2017 am fost la starea civila și fetele de acolo mi-au trecut că tată pe fostul soț când eu am divorțat de el cum e posibil așa ceva
Răspunde
 23-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
S-a luat in considerare data finalizarii procesului de divort=23.05.2017 ( daca nu cumva ati trecut gresit data ...) Daca data este de fapt ...2016, atunci puteti solicita indreptarea erorii.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-01-2018

Data teriminari procesului este 23.05.2017
Răspunde
 23-01-2018

Eu cu fostul soț nu mai suntem împreună de 3 ani eu m-am recăsătorit după ce m-am mutat de la el eu am depus actele de divorț la tribunal în data de 02.06.2016 intre timp cu actualul soț am o fetița înainte până nu s-ar naște fetița eu am terminat divorțul pe data de 23.05.2017 și fetița sa născut pe data de 29.07.2017 când am mers sa ii fac certificatul fetiței fetele de la starea civila mi-au cerut hotărârea judecătorească și mi-au zis că trebuie să sa treacă pe fostul soț că tată nu au nici un drept sa îi facă așa ceva pentru că și zice destul de clar în codul familiei că copilul conceput și născut în timpul căsătoriei atunci se pune numele fostului soț nu cum mi-au zis ele copilul conceput în timpul căsătoriei și după divorț se pune pe fostul soț nu-i corect
Răspunde
 23-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa va adresati instantei de judecata cu o actiune in tagada paternitatii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-01-2018

Și de unde sa solicit eu tăgadă de paternitate? Și cât mă costă o tăgadă
Răspunde
 23-01-2018

Cine va mai zis și cu legea asta și fostul soț nici nu a venit la starea civila sa de-a semnătura și nici să recunoască copilul daca nu e a lui cum puteți să ziceți așa ceva copilul conceput în timpul căsătoriei se trece pe fostul soț nu este nici o lege cu așa ceva
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.