Forum avocaţi > Divort

Informatii despre partaj in urma divortului

07-02-2018
Vizitator
in urma unei casnicii de 6 ani din care rezulta 2copii minori,avem ca bun comun ocasa in valoare de 230 000 euro, o masina in valoare de 6000euro, o firma in valoare de 15 000euro.Sotul meu pretinde ca din toate aceste bunuri mie imi revin 10 000 euro deoarece eu in ultimii 4 ani am fost in cocediu de maternitate, iar el a avut venituri mai mari decit mine.As dori sa imi spuneti ce drepturi am eu in aceasta speta. Multumesc!
Răspunde
 07-02-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Si daca ati fost in concediu de maternitate nu ati avut indemnizație ? Si munca in gospodărie si la îngrijirea copiilor ? Daca ar fi angajat o bona/ menajeră cam cat ar fi cheltuit ? Asa faceti un calcul al banilor economisiti.

Sunt prea putine amanunte legate de modul de dobândire al bunurilor, insa cert nu puteti avea doar suma specificată.

Consultați un avocat cu actele in fata.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-02-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Masa partajabila este compusa din totalitatea bunurilor mobile si imobile dobandite de soti in timpul casatoriei, iar cotele acestora se prezuma a fi egale.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.