Forum avocaţi > Divort

Cheltuieli de judecată

13-02-2018
Vizitator
Buna ziua. Am fost in divort cu soțul meu și ne-am înțeles asupra custodie si a domiciliului copilului,însă în ceea ce privește pensia alimentara s-a stabilit că el sa plateasca 25%din venitul net lunar din care se deduce perioada in care sta la el.Ce inseamna acest lucru și ce trebuie sa fac mai departe?Plus cheltuieli de judecată în mod egal.Trebuie să ii dau eu bani lui pt aceste cheltuieli el fiind reclamant
Răspunde
 13-02-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca s-a stabilit plata cheltuielilor de judecata in mod egal, vedeti cat se compenseaza si platiti diferenta daca este cazul.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-02-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Referitor la pensia de întreținere, el va plăti 25% din veniturile sale dacă minorul stă exclusiv la dvs într-o lună de zile. Pentru perioada în care copilul stă la el va plăti mai puțin, calculul făcându-se în funcție de perioada din lună în care a stat la el. Sincer să fiu, de obicei această deducere se făcea atunci când copilul stătea perioade mai lungi, de ex: în vacanțe.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-02-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Burcea Cristina Mihaela a scris pe 13-02-2018:
Buna ziua. Am fost in divort cu soțul meu și ne-am înțeles asupra custodie si a domiciliului copilului,însă în ceea ce privește pensia alimentara s-a stabilit că el sa plateasca 25%din venitul net lunar din care se deduce perioada in care sta la el.Ce inseamna acest lucru și ce trebuie sa fac mai departe?Plus cheltuieli de judecată în mod egal.Trebuie să ii dau eu bani lui pt aceste cheltuieli el fiind reclamant

Referitor la pensie, perioadele in care minorul va fi la tata se vor scadea din cuantumul pensiei stabilit in luna respectiva.
Asteptati redactarea Hotararii sa vedeti daca va trebui sa achitati o diferenta la cheltuielile de judecata, dupa compensarea acestora.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-02-2018
Vizitator
Buna ziua.am si eu o intrebare.Vreau sa bag divortu si la Tirgoviste la baroul de avocati mi sa cerut 500 de lei pt reformularea cererii in termeni judecatoresti atata de mult costa?pt citeva rinduri in cerere .tin sa mentionez ca nu avem copii nu avem nimic de impartit si ca el nu este in tara
Răspunde
 14-02-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Stan Brindusa a scris pe 14-02-2018:
Buna ziua.am si eu o intrebare.Vreau sa bag divortu si la Tirgoviste la baroul de avocati mi sa cerut 500 de lei pt reformularea cererii in termeni judecatoresti atata de mult costa?pt citeva rinduri in cerere .tin sa mentionez ca nu avem copii nu avem nimic de impartit si ca el nu este in tara

Daca nu aveti posibilitatea materiala de a va angaja un avocat, va puteti adresa Serviciului de asistenta juridica al Baroului Dambovita, pentru a va desemna un avocat din oficiu.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.